VOLE CSKA, PARTIZAN, ĆEVAPE I BUREK

BRAĆA ZAUVEK: Ovo su Rusi koji obožavaju Srbiju! Bodrili Orlove protiv Kostarike, pa napravili ludnicu u vozu (KURIR TV)

Mundijal 2018 -

Rusi i Srbi na istom zadatku! U ovom konkretnom slučaju, bodrili su "orlove" na utakmici sa Kostarikom.

U vozu iz Samare, gde je reprezentacija Srbije zabeležila pobedu 1:0, za Moskvu skupila se ekipa: Srbin Aljoša i Rusi Andrej, Denis, Maksim...

foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović

Svi pomenuti Rusi navijaju za CSKA i bratski Partizan, a Srbiju obožavaju.

Denis je jedini bio u Srbiji, i to dva puta, bodrio je crno-bele u "večitom derbiju" i "armejce" protiv Crvene zvezde. Za to vreme uspeo je da zavoli ćevape i burek.

Andrej je Rus iz Ukrajine. Obožava pesmu "Tamo daleko", pa je od izveštača Kurira tražio da mu prevodi reč po reč, pošto nije znao o čemu se radi. Kada je na kraju shvatio suštinu pesme, rasplakao se, jer i on za sebe kaže da je daleko od otadžbine pošto živi u zapadnom delu Ukrajine.

Voz se tresao od njihovog skandiranja: "Rusi i Srbi braća zauvek".

Kurir sport, Dejan Ignjatović

U pevanju im se priključio i pijani japanski novinar, ali i Kostarikanci i jedna Brazilka.

foto: Kurir Sport/Dejan Ignjatović

U vozu je bio i Vasilije, od milošte prozvan Vasa. Radi u Irkutsku u Sibiru na minus 50 stepeni Celzijusa na naftnim bušotinama. Želja mu je bila da upozna Srbina, jer nikada do sada nijednog nije sreo. Sada mu se želja ispunila, jer je upoznao izveštača Kurira.

Poznaje srpsku istoriju od Nemanjića, preko Obrenovića i Karađorđevića do Tita. Malo je reći da obožava Srbiju.

Kompanija Frikom je ponosna što je i ove godine ostvarila partnerstvo sa Fudbalskim savezom Srbije. Frikom potvrđuje snažnu podršku koju brend već godinama pruža reprezentaciji i kroz sladoled "GOOL", zvanični sladoled FS Srbije. Time je potvrđena dugogodišnja podrška koju Frikom daje sportu u Srbiji i zdravom načinu života, kao i zdravom navijanju.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Kurir sport/Dejan Ignjatović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track