TO ŠTO RADE HRVATI NIJE POŠTENO! Zvezdu Nigerije razbesnela izjava selektora Hrvatske!
Foto: Reuters

Reagovao Obi mikel

TO ŠTO RADE HRVATI NIJE POŠTENO! Zvezdu Nigerije razbesnela izjava selektora Hrvatske!

Mundijal 2018 -

Kapiten reprezentacije Nigerije Džon Obi Mikel smatra da nije pošteno što Hrvatska u poslednjem kolu grupne faze neće igrati u najboljem sastavu.

Hrvatska je sa dva trijumfa obezbedila plasman u osminu finala, a preostale tri reprezentacije vodiće grčevitu borbu za drugu pozicuju.

Nigerija je trenutno u najboljoj poziciji sa tri boda, dok Island i Argentina imaju po bod, sa tim da Island ima gol razliku 1:3, a Gaučosi 1:4. Međutim, u poslednjem kolu Nigerija igra sa Argentinom, dok Island igra sa Hrvatskom, čiji je selektor Zlatko Dalić najavio da će igrati rezervisti.

"Mislim da to nije najbolja stvar koju mogu da urade. Ovo je veliki turnir, ne možeš odmarati najbolje igrače i davati drugima šansu za prolaz. Trbalo bi da budu profesionalci i igraju sa najboljim timom", rekao je kapiten Super Orlova Džon Obi Mikel.

Super Orlovi drže situaciju u svojim rukama, jer ukoliko pobede Argentinu sigurno idu dalje. Međutim, ukoliko bude nerešeno, moraće da zavise od meča Hrvatske i Islanda i da se nadaju da Hrvati neće dozvoliti poraz od dva i više golova razlike.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track