ŠPANCI PADAJU U GROTLU LUŽNJIKIJA: Rusi se spremaju za osminu finala kao Roki Balboa
Foto: Ap

TEŽAK PUT DO ČETVRTFINALA

ŠPANCI PADAJU U GROTLU LUŽNJIKIJA: Rusi se spremaju za osminu finala kao Roki Balboa

Mundijal 2018 -

Fudbaleri Rusije u nedelju od 20 časova igraju najbitniju utakmicu u poslednje vreme. Izabranici selektora Stanislava Čerčesova protiv Španije traže put do četvrtfinala, što bi bio najbolji rezultat Rusije od osamostaljenja.

Rusi se uoči ove utakmice osećaju kao Roki Balboa. Bokser koga je glumio Silvester Stalone ulazio je u ring kao autsajder, trpeo udarce, a zatim se kao feniks izdizao i pobeđivao.

- Za nas je ovo meč života. Mi smo prosto dužni da umremo za pobedu. Španija je favorit. Zato u meč ulazimo kao u bokserski ring. Mogu da kažem, kao Roki Balboa. Moramo da trpimo udarce, moramo mnogo da radimo na terenu, da skrivamo naše slabosti i sa druge strane koristiti svaku situaciju u napadu - rekao je napadač Rusije Artem Džuba.

Uz Rusiju će biti blizu 80.000 navijača koliki je kapacitet stadiona Lužnjiki.

Na strani domaćeg tima je i činjenica da ima najbolji procenat pretvaranja šansi u pogodak. Rusija je u grupnoj fazi postigla osam golova iz samo deset stopostotnih šansi.

Kompanija Frikom iz sveg srca dugi niz godina podržava sport i zdrav način života. Frikom podjednako daje svoj doprinos jačanju zdravog načina navijanja za reprezentaciju Srbije. Kompanija Frikom je ponosna što i ove godine neguje partnerske odnose sa Fudbalskim savezom Srbije, čiji je zvaničan sladoled "GOOL"!

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track