SAŠA ILIĆ ČESTITAO KOMŠIJAMA NA USPEHU: Hrvati, veliko bravo!
Foto: FK Partizan

Džentlmen

SAŠA ILIĆ ČESTITAO KOMŠIJAMA NA USPEHU: Hrvati, veliko bravo!

Mundijal 2018 -

Nekadašnji reprezentativac Srbije i dugogodišnji kapiten Partizana Saša Ilić istakao je da je nacionalni tim Hrvatske napravio vanserijski rezultat na ovom Svetskom prvenstvu i na tome im je od srca čestitao.

- Jedan veliki aplauz za reprezentaciju Hrvatske, igraju fantastičan fudbal i jednostavno sasvim zasluženo su tu gde jesu, a to je finale Svetskog prvenstva u Rusiji. Hrvatska je u finalu igrala protiv ekipe koja ima mnogo majstora i koja je bila pretendent za osvajanje i pre početka prvenstva, u svakom slučaju Hrvatska je napravila vanserijski rezultat - istakao je Ilić za Radio Sarajevo.

Legendarni kapiten crno-belih tokom priprema za Mundijal bio je sa reprezentativcima Srbije kako bi im pružio podršku, a sada kada je prvenstvo završeno osvrnuo se i na utiske koje je nannjega ostavila igra naših "orlova" u Rusiji.

- Što se tiče samog učešća, lepo smo bili krenuli, pobedili smo Kostariku, poveli protiv Švajcarske, ali jednostavno nismo izdržali do kraja. Ne mogu reći ni da sam preterano zadovoljan, ni nezadovoljan - zaključio je Ilić.Paralela Srbi su fanatici, ali...

Sale Ilić istakao je da je veliki uspeh naša reprezentacija postigla samim plasmanom na Svetsko prvenstvo, iako je atmosfera u Srbiji takva da se uspehom satra samo ulazak među osam najboljih ekipa na turniru.

- Kod nas su ljudi fanatici i čim mi odemo na Svetsko prvenstvo za njih je ulazak u četvrtfinale i dalje jedini uspeh. Ali, u svakom slučaju sam odlazak na Mundijal za reprezentaciju Srbije je uspeh, jer nismo bili jedno svetsko prvenstvo i ne znam koliko evropskih -

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track