NAJEŽIĆETE SE: Ovako je Pol Pogba digao adrenalin Francuzima pred finale Mundijala i poveo ih do pobede protiv Hrvatske (VIDEO)
Foto: Reuters

VOĐA

NAJEŽIĆETE SE: Ovako je Pol Pogba digao adrenalin Francuzima pred finale Mundijala i poveo ih do pobede protiv Hrvatske (VIDEO)

Mundijal 2018 -

Pol Pogba je lider! Istinski vođa koji je vodio Francuze do titule prvaka sveta.

Nije zasluga fudbalera Mančester junajteda samo u postignutom golu u finalu protiv Hrvatske (4:2), nije samo ni u odličnoj partiji tog dana na stadionu "Lužnjiki"...

Uloga Pola Pogbe u istorijskom uspehu "trikolora" je znatno veća.

Kada bude videli i čuli motivacioni govor koji je Pogba održao saigračima u svlačionici pre početka finala, sve će vam biti jasno.

"Momci ne želim da pričam mnogo, svi znamo gde smo i šta želimo. Imate to i u srcima i u očima. Vidim to. Možda se ponavaljam, ali na 90 minuta smo od stvaranja istorije. 90 minuta. Jedan meč. Ne znam koliko smo utakmica igrali u karijerama, ali ova jedna menja sve sve, menja i istoriju. Dva su tima, a jedan pehar. I oni žele isto. Izgubili smo finale (EVRO 2016) i svi to ovde osećamo (pokazujući na srce), još nam je u glavama. Danas nećemo dozvoliti još jednom rivalu da nam uzme ono što nam pripada. Želim da nas večeras zapamte svi Francuzi koji nas gledaju, njihova deca, unuci i praunuci. Želim da izađemo na teren kao ratnici i lideri", u dahu je izgovorio Pol Pogba.

Usledio je aplauz, izlazak na teren i - pobeda!

Inače, to nije bio prvi put da Pogba drži motivacione govore u svlačionici "trikolora", činio je to i pred ostale mečeve nokaut faze.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Reuters)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track