BANDA NA MOTORIMA: Bajkeri posle potere pretukli vozača pred ženom i detetom

Teror na asfaltu

BANDA NA MOTORIMA: Bajkeri posle potere pretukli vozača pred ženom i detetom

Planeta -
Automobil je usred gužve naglo krenuo, oborio i pregazio jedan od motocikala i njegovog vozača, i umakao. Motociklisti su ga juriti četiri kilometra, ponovo opkolili i zaustavili, ali im je još jednom pobegao.

NJUJORK - Banda motociklista je na auto-putu u SAD opkolila i zaustavila jedan automobil, a kada je uspeo da im umakne probivši blokadu motocikala, kilometrima ga je jurila, sustigla, zaustavila i potom pretukla vozača. Kada se probijao iz prve blokade, automobil je jednom motociklisti polomio obe noge, saopštila je policija.

Vozač koji je putovao sa suprugom i detetom, je u bolnici. Napad na 33-godišnjeg vozača je počeo u nedelju popodne na auto-putu u Njujorku, na izlazu sa Menhetna, a delimično ga je snimio jedan od napadača. Na snimku objavljenom na internetu se vidi velika grupa motociklista kako zaustavlja jedan automobil. Iz snimka nije jasno čime je vozač naljutio motocikliste.

Motociklisti kojih je bilo 20 do 30 su potom sasvim zaustavili saobraćaj na auto-putu, sišli s motora i počeli da udaraju automobil u kojem su se putnici zaključali. Automobil je usred gužve naglo krenuo, oborio i pregazio jedan od motocikala i njegovog vozača, i umakao. Motociklisti su ga juriti četiri kilometra, ponovo opkolili i zaustavili, ali im je još jednom pobegao.

Potera se završila kada je automobil izašao sa auto-puta i zaglavio u gradskom saobraćaju. Na snimku se vidi kako jedan od moticklista kacigom razbija prozor na vratima vozača. Policija kaže da je grupa tada izvukla vozača i pretukla ga, ali toga nema na objavljenom snimku.

Policija nije identifikovala vozača čiji supruga i dete nisu povređeni. Policija je danas uhapsila moticklistu koji je učestvovao u napadu i tereti ga za bezobzirnu vožnju, ugrožavanje bezbednosti saobraćaja i za druga dela, od kojih je jedno ugrožavanje sigurnosti dece.

Policija je objavila poternice za dvojicom motociklista koji su učestvovali u napadu. Policija smatra da su neki od moticiklista pripadnici bande "Holivud stantz" (Hollywood Stuntz). Napad se desio dok su se motociklisti okupljali za neodobrenu masovnu vožnje do centra Njujorka.

http://www.youtube.com/watch?v=V3VckiIHQMk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track