PRESELO IM DUVANJE: Nasilnik pesnicom nokautirao mladića u noćnom klubu!
Foto: Youtube

Noćno preslišavanje

PRESELO IM DUVANJE: Nasilnik pesnicom nokautirao mladića u noćnom klubu!

Planeta -
Snimak prikazuje četvoricu mladića koji u toaletu puše, kada se iznenada ko grom iz vedrog neba pojavljuje jedan mišićavi muškarac koji pesnicom udara jednoga od pušača, a ostalu trojicu postrojava i udara im po nekoliko šamara

JOHANEZBURG – Internet je nedavno preplavio video snimak nasilja, gde je pukom srećom izbegnuta veća tragedija, a dogodio se krajem septembra u južnoafričkom klubu “ Stouns” u okrugu Fourvejs.

Snimak prikazuje četvoricu mladića koji u toaletu puše, kada se iznenada ko grom iz vedrog neba pojavljuje jedan mišićavi muškarac koji pesnicom udara jednoga od pušača, a ostalu trojicu postrojava i udara im po nekoliko šamara, da bi otišao iz toaleta po svog prijatelja ili poznanika da bi mladiće izvukli i isterali iz kluba.

Snimak potvrđuje da je za dlaku izbegnuta tragedija pošto je udareni mladić bukvalno odleteo u lavabo, a nesrećnik bi na mestu ostao mrtav da je pad bio nezgodniji.

Ubrzo posle incidenta snimak je osvanuo na internetu, a na Fejsbuku ga je objavio izvesni Šejn M. ( za koga se sumnja da je napadač). On je posle objave snimka napisao da se grupa mladića u klubu drogirala i da su zato premlaćeni.

Posle dizanja medijske prašine klub " Stouns" je saopštio da nasilnik koji tuče mladiće nije njihov radnik i da nisu mogli reagovati. Osim toga uprava kluba dodaje da je nasilnik dan posle incidenta došao u klub rekao da mu je tokom zabave ukraden telefon i da bi želeo pogledati snimak, što mu je omogućeno. Pretpostavlja se da je nasilnik ceo incident snimio mobilnim telefonom bez dozvole, dok se prikazivao na računaru, a zatim ga ubrzo posle toga objavio na internetu.

Posle opšteg haosa uprava kluba je objavila slike pretučenih mladića i zabranila im ulazak u klubove koji su u vlasništvu licence Stoun.

http://www.youtube.com/watch?v=_UoapKKzC6E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track