VIDELA IH PRED OLTAROM: Tri sestre se venčale 12 sati pre smrti svoje majke
Foto: Facebook

Ćerke joj ispunile želju

VIDELA IH PRED OLTAROM: Tri sestre se venčale 12 sati pre smrti svoje majke

Planeta -
Sara (19), Kajli (21) i Džodi Svales (22) navele su da venčanje ne bi bilo isto da njihova majka Beki nije bila sa njima

SNELVIL - Sara (19), Kajli (21) i Džodi Svales (22) iz Snelvila u Džordžiji, oprostile su se od svoje majke na zajedničkom trostrukom venčanju.

Naime, njihova majka Beki preminula od raka, koji joj je nakon dojke metastazirao na jetru, samo 12 sati nakon što su sve tri njene ćerke stale pred oltar kako bi ih majka videla pred oltarom pre svoje smrti.

"Bilo je potresno. Srećne smo da je ovde, ali ujedno je verojatno i poslednja velika stvar koju ćemo zajedno sa njom napraviti", izjavila je Beki pre venčanja.

Sara je dodala: "To nije kao da gubite majku. To je kao da gubite najboljeg prijatelja, a svako bi želeo da mu najbolji prijatelj bude na venčanju. Naše venčanje ne bi bilo isto da ona nije tamo da to doživi sa nama".

Njihov otac Otis, koji je ćerke otpratio do oltara, nadao se da će mu vera pomoći da sve izdrži:

"Moja je žena ljubav mog života i zato je ovo jako teško. Ali ponosan sam na svoje ćerke. Molim se Bogu da mi da snage da izdržim svaki dan".

Samo 12 sati nakon venčanja, Beki je podlegla bolesti.

Pre svoje smrti Beki je na Fejsbuku napisala: "Zahvaljujem Bogu što me svaki dan probudio. Imam tako divnu podršku. Svog voljenog supruga, svoje tri prekrasne ćerke i majku, koji su uz mene bili na svakom koraku, svakog dana. Ne mogu rečima da izrazim kakav je to blagoslov bio".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja