TEORIJA ZAVERE: Na novčanici od 100 dolara scenario uništenja Amerike!
Foto: Youtube

Ponovo pokrenuta priča o nuklearnoj katastrofi

TEORIJA ZAVERE: Na novčanici od 100 dolara scenario uništenja Amerike!

Planeta -
Jedan video bloger tvrdi da postoje skrivene poruke na novoj novčanici od 100 dolara koje predviđaju nuklearnu katastrofu u SAD

SAD - Jedan video bloger tvrdi da postoje skrivene poruke na novoj novčanici od 100 dolara koje predviđaju nuklearnu katastrofu u SAD.

Ovo ništa ne čudi jer su slične teorije zavere plasirane još 2002. godine povodom novčanice od 20 dolara. Na toj novčanici prema tvrdnji poklonika teorija zavera postoji rekonstrukcija događaja od 11. septembra 2001. godine. Naime, kada se ova novčanica presavije na određen način dobije se slika rušenja Kula bliznakinja. Bizarnost se ogleda u tome što je novčanica štampana tri godine pre kobnog događaja.

S druge strane, kako tvrdi ovaj bloger, nova novčanica od 100 dolara upotpunjuje i zaokružuje priču o nuklearnoj katastrofi koja bi trebalo da se dogodi na istočnoj obali SAD. Priča je, prema njegovim rečima započeta još sa novčanicom od 10 dolara koja je predviđala raketne udare i ogromne poplave. Sada, kako on tvrdi, novčanica od 100 dolara stavlja tačku na ovo "proročanstvo".

Ovo nije prvi put da se američke novčanice stavljaju pod lupu, ali je ovo svakako jedno od najmračnijih "prognoza" koje su plasirali poklonici teorije zavere.

http://www.youtube.com/watch?v=fafxhMLeGeA
http://www.youtube.com/watch?v=ut6tsUuajlo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track