KUĆA STRAVE: Šestočlana porodica pronađena mrtva
Foto: Youtube

Žrtve porodičnog nasilja

KUĆA STRAVE: Šestočlana porodica pronađena mrtva

Planeta -
U kući su nađena tela četiri odrasle osobe i dvoje dece, a među njima je bila i osoba za koju se veruje da je pozvala policiju

GRINVUD KAUNTI - U jednoj kući u Gvingvud Kauntiju u SAD policija je pronašla šest mrtvih, od kojih četiri odrasle osobe i dvoje dece, a sumnja se da je u pitanju porodično nasilje.

U kuću je upao tim specijalnih američkih snaga (SWAT) pošto policija nije uspela da ostvari kontakt pošto je prethodno primila poziv od čoveka koji je rekao da će se samopovrediti.

U kući su nađena tela četiri odrasle osobe i dvoje dece, a među njima je bila i osoba za koju se veruje da je pozvala policiju, rekao je predstavnik lokalne policije Džon Long za agenciju AP.

On je kazao da je reč o ljudima starim od devet do ranih 50-tih godina, ali nije rekao na koji su način oni ubijeni.Prema prvim saznanjima, smrt tih osoba vezana je za porodično nasilje.Long je kazao da je policija prvo otišla do kuće u Gvingvud Kauntiju nakon što je primila poziv od muškarca koji razmišlja da sebe povredi. Kada je policija bila na putu do kuće, jedna od susetki je pozvala policiju navodeći da je četvoro dece došlo iz komišijske kuće iz koje je ispaljen hitac iz vatrenog oružja i da se deca još nalaze u njenoj kući.

Nakon nekoliko neuspelih pokušaja policije da uspostave kontakt s bilo kim u kući, u nju je ušao tim specijalaca i tamo otkrio tela, kazao je Long.

http://www.youtube.com/watch?v=f8AjUh5A8YQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track