MAJKA MONSTRUM: Sina (4) naterala da pije benzin, pa ga zapalila
Foto: Dejli Mejl

Tražila da je tretiraju s poštovanjem

MAJKA MONSTRUM: Sina (4) naterala da pije benzin, pa ga zapalila

Planeta -
Videvši šta se dešava, Zang Kjušeng (48) je pokušao da zaštiti dete, ali je malog Duoduoa majka (40) u tom trenutku privukla ka otvorenom plamenu ringle šporeta na gas, prosipajući benzin po mužu, detetu i sebi, a tada je buknuo plamen

JINHUA - Mali dečak Duoduo (4) iz Kine, se bori za svoj život nakon što ga je majka Šen Dan (40) naterala da popije benzin i zapalila ga.

Kako su nadležni saopštili, dečak je žrtva grotesknog plana njegove majke koja je želela da se osveti svom mužu Zangu Kjušengu (48) smatrajući da je "ne tretira sa poštovanjem". Tragedja se dogodila na severu Kine, u gradu Jinhua.

Komšije navode da su se supružnici često svađali oko novca. Njih dvoje su se posvađali i kobnog dana, a nakon žučne rasprave, Šen je izašla iz kuće i vratila se ubrzo noseći kantu benzina sa sobom.

Ona je zatim silom pokušavala da natera sina da popije benzin, ali je dečak počeo da se brani nakon prvog gutljaja.

Videvši šta se dešava, Zang je pokušao da interveniše i zaštiti dete, ali je malog Duoduoa majka u tom trenutku privukla ka otvorenom plamenu ringle šporeta na gas, prosipajući benzin po mužu, detetu i sebi, a tada je buknuo plamen zahvatajući sve troje.

Uprkos teškim opekotinama, otac je zgrabio dečaka i umotao njegovu glavu u ćebe pokušavajući da ugasi plamen.Mali Duoduo zadobio je opekotine na 35 procenata tela i sada se nalazi na intenzivnoj nezi. Lekari prognoziraju da, ukoliko dečak bude preživeo, neće moći da govori i biće slep.

Zang i Šen su takođe hospitalizovani sa opekotinama na 15 procenata tela.

"Jednostavno ne mogu da razumem. Svađali smo se i bila je veoma besna, toliko da je poželela da povredi ono što mi je najbitnije na svetu, mog voljenog sina. On je i njen sin i ništa mi nije jasno", kazao je Zang, dodajući da Šen ne želi nikada više da vidi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track