TRAGEDIJA: Kamera snimila devojčicu kako baca dečaka sa 25.sprata

Napad bez ijednog razloga

TRAGEDIJA: Kamera snimila devojčicu kako baca dečaka sa 25.sprata

Planeta -
Dečak je bio u liftu sa majkom. Kada su se vrata otvorila, žena je, ne sluteći, odlučila da prvo izgura bicikl koji je dete trebalo da vozi. Izašla je gurajući trotočkaš i u tom trenutku je u lift ušla devojčica obučena u školsku uniformu

PEKING - Dečak star godinu i po dana ubijen je u Kini, kada ga je napala devojčica, šutirala i udarala i na kraju bacila sa terase.Tragedija se dogodila na jugozapadu Kine, u Čonguingu, a nesrećni mališan preminuo je u bolnici od posledica povreda.

Tragedija se dogodila u sredu. Dečak je bio u liftu sa majkom. Kada su se vrata otvorila, žena je, ne sluteći, odlučila da prvo izgura bicikl koji je dete trebalo da vozi. Izašla je gurajući trotočkaš i u tom trenutku je u lift ušla devojčica obučena u školsku uniformu. Iznenada, vrata su se zatvorila i njen sin je ostao u liftu sa devojčicom starom oko deset godina.

Istog trenutka devojčica je zgrabila mališana i podigla u naručje. Snimak sigurnosne kamere pokazuje da, dok se lift penje, devojčica u jednom trenutku baca nesrećnog dečaka na pod, šutira ga i udara. Kada su se vrata otvorila ona je dete izgurala iz lifta da bi ga, kako prenose mediji, bacila sa zgrade, navodno sa 25 sprata.

Na prostoru pored zgrade nađena je lokva krvi, a polomljene grane drveća i šiblja ukazuju na to da je dete bačeno sa terase ili kroz prozor.

http://www.youtube.com/watch?v=X-U0Gy-8Ivw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track