PAKLENA FAMILIJA: Tri sestre rodile desetine dece svojoj braći i očevima

U Australiji otkrili najveću incestuoznu porodicu

PAKLENA FAMILIJA: Tri sestre rodile desetine dece svojoj braći i očevima

Planeta -
Porodica Kolt je zapravo incestuozni kult, u kojem je seks između braće i sestara, ujaka i nećaka, kao i očeva i ćerki normalna stvar

SIDNEJ - Bizarno. Stravičan slučaj porodičnog incesta otkriven je u predgrađu australijskog grada Sidneja, gde živi četrdesetočlana porodica Kolt, u kojoj je svako sa svakim imao seks i dobijao potomstvo. Zbog toga je više od deset mališana rođeno s teškim poremećajima, mnogi od njih ne mogu ni da hodaju ni da govore, a zbog užasnih uslova za život imaju brojna oboljenja i infekcije.

Policija i socijalni radnici izašli su na teren jer im je dojavljeno da nesrećni mališani žive u teškim uslovima. Međutim, otkrili su zastrašujuće činjenice.

Porodica Kolt je zapravo incestuozni kult, u kojem je seks između braće i sestara, ujaka i nećaka, kao i očeva i ćerki normalna stvar.

Stub familije čine tri sestre, Ronda (47), Marta (33) i Beti (46), koja svake noći ima intimne odnose s bratom Čarlijem, kao i Betine dve ćerke, čiji su očevi takođe u srodstvu s Beti.Radnici socijalne službe oduzeli su ovim ženama svu decu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track