DAO POSLEDNJE PARE: Bugarin srušio kuću pod hipotekom i istovario je pred banku

Drastičan potez

DAO POSLEDNJE PARE: Bugarin srušio kuću pod hipotekom i istovario je pred banku

Planeta -
Muškarac s porodicom odlučio da zajmodavcu koji mu je odobrio kredit umesto novca da čitav objekat, ali u delovima

SOFIJA - I to se dešava.

Bugarin iz grada Tetevena u Bugarskoj, očajan zbog dugova, uložio je poslednji novac da bi bagerom do temelja srušio sopstvenu kuću, koja je bila pod hipotekom, a zatim čitav šut i materijal istovario pred bankom.

Zemljište na kojem je bio izgrađen objekat nije bilo uključeno u hipoteku, pa je porodica koja više nije imala odakle da nabavi sredstva za otplaćivanje kredita odlučila da dom preda zajmodavcu.

Muškarac koji je odlučio da se odrekne svega na kraju se ipak opredelio da sve začini šalom. Naime, on je s prijateljima koji su mu pomogli u rušenju kuće otišao do banke u pratnji bagera, a zatim ušao u poslovni objekat i počeo da moli i kumi direktora da mu ne uzima kuću, već da mu oprosti dug.

Međutim, prvi čovek banke bio je neumoljiv, pa je čoveku odgovorio da nema nameru da to uradi jer ista pravila važe za sve.

Na to je dužnik, na opšte zaprepašćenje svih zaposlenih u banci, s kezom od uva do uva izleteo napolje i uzviknuo: „Zete, ne daju ustupke! Istovaruj!“ Bugarinov zet, vozač kamiona, iskipao je kuću pred banku, zasvirao sirenom i tako pozdravio direktora banke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja