MAJKA HEROJ: Ubila provalnika koji je hteo da je siluje i snimi zlostavljanje
Foto: Dayli Mail/Facebook

Odbranila porodicu

MAJKA HEROJ: Ubila provalnika koji je hteo da je siluje i snimi zlostavljanje

Planeta -
Napadač Ken Bunstra (48) prethodno je napao istu ženu, zgrabio je za kosu i pretio joj smrću ako mu ne da novac. Ona nije uspela da vidi lice napadača, ali je policija kasnije utvrdila da je reč o istom čoveku

VAŠINGTON - Novopečena majka (26) ubila je kuhinjskim nožem Kena Bunstru (48) koji je provalio u njenu kuću nameravajući da je siluje i zlostavljanje snimi kamerom.

Žena je izbola napadača dok se njen suprug rvao sa njim pokušavajući da zaštiti svoju porodicu. Kako je policija saopštila, kod ubijenog su pronađene kamera i stativ.

Bračni par, koji poseduje lokalnu teretanu, nije imenovan jer se smatra žrtvom zločina.

Kako se navodi, napad se dogodio 13. maja, a ovo nije bila prva poseta Kena Bunstre ovoj kući. Naime, on je 12 sati ranije napao istu ženu, zgrabio je za kosu i pretio joj smrću ako mu ne da novac. Ona nije uspela da vidi lice napadača, ali je policija kasnije utvrdila da je reč o istom čoveku.

"Zgrabio ju je za konjski rep, uzeo joj 41 dolar i pobegao", naveo je Sindi Vest, portparol policije.

U napadu na provalnika učestvovala je i ženina majka, koja je u trenutku incidenta bila u kući i čuvala joj bebu.

Porodica je te večeri izašla u restoran. Pre odlaska u krevet, proverili su brave po tri puta. Oko 1.40 sati, muž se probudio kada su psi počeli da laju. Pokušao je da savlada provalnika sprejem protiv osa, ali bezuspešno. U tom trenutku pojavila se žena i udarila uljeza bejzbol palicom koja se polomila. Zatim je uzela nož i izbola ga.

Policija je utvrdila da je reč o istom provalniku na osnovu šešira koji je ostavio u kući tokom prvog napada. Njihove sumnje su potvrđene DNK testom.

Majka Kena Bunstre izjavila je da je njen sin postao čudan posle razvoda pre nekoliko godina, a na "Jutjub" je kačio snimke na kojima govori kako mrzi žene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track