UŽAS: Rodila dete pa ga bacila kroz prozor

Uplašila se roditelja

UŽAS: Rodila dete pa ga bacila kroz prozor

Planeta -
Njena majka, koja nije ni znala da joj je ćerka trudna, nekoliko sati posle toga je slučajno pogledala kroz prozor koji gleda na unutrašnje dvorište i tamo ugledala bebu

MADRID - Španska policija je uhapsila ženu koja je, pošto se u tajnosti porodila u kući svojih roditelja u madridskom naselju Kaniljehas, bacila svoje tek rođeno dete kroz prozor, objavili su lokalni mediji.

U policijskom saopštenju se navodi da se žena porodila rano ujutro na katolički Badnjak, 24. decembra, a nakon što je prerezala pupčanu vrpcu, dete je umotala u farmerke i bacila kroz prozor.

Nedugo posle toga je od roditelja zatražila da je zbog obilnog krvarenja prevezu u bolnicu. Njena majka, koja nije ni znala da joj je ćerka trudna, nekoliko sati posle toga je slučajno pogledala kroz prozor koji gleda na unutrašnje dvorište i tamo ugledala bebu.

Ona je zatim brzo sišla po dete i obavestila policiju. Policajci su bebu pronašli promrzlu i bez pulsa, pa su preduzeli reanimaciju sve do dolaska hitne pomoći. Dečak je preživeo, ali se nalazi u teškom stanju.

Majka je uhapšena pod optužbama za pokušaj ubistva, saopštila je policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track