SKOČILA SA 6. SPRATA: U Zagrebu se ubila predsednica NDH!

Istraga je u toku

SKOČILA SA 6. SPRATA: U Zagrebu se ubila predsednica NDH!

Planeta -
U široj je javnosti postala poznata nakon što je 2008. podnela kaznenu prijavu protiv tadašnje ministarke branitelja Jadranke Kosor, zbog "sređivanja penzija", ali i po pozivanju Srbije da prizna da je počinila agresiju

ZAGREB - Predsednica udruženja Nezavisni dobrovoljci hrvatski (NDH) Slavica Hruškar danas je u Zagrebu počinila samoubistvo.

U zagrebačkoj policiji, koja nije otkrila identitet stradale, rečeno jeda je 61-godišnjakinja počinila samoubistvo na području Novog Zagreba.

Preba nezvaničnim informacijama, Slavica Hruškar skočila je sa šestog sprata zgrade u naselju Siget gde je živela. Kako podseća hrvatska agencija, Hruškarova koja je na ratište otišla na početku vojnih sukoba u Hrvatskoj, vodila je udruženje koje okuplja nekoliko hiljada dobrovoljaca koji su u rat otišli do 15. januara 1992. godine.

U široj je javnosti postala poznata nakon što je 2008. podnela kaznenu prijavu protiv tadašnje ministarke branitelja Jadranke Kosor, zbog "sređivanja penzija", ali i po pozivanju Srbije da prizna da je počinila agresiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track