Član moto bande: Postali smo prejaki pa su hteli da nas sklone!
Foto: Bild.de

Stigla potvrda o pomirenju dve bande

Član moto bande: Postali smo prejaki pa su hteli da nas sklone!

Planeta -
Postali smo ujedinjeni. Mi smo tu sada jedni za druge. Kada mi ili oni imaju probleme, zajedno ćemo ih rešavati, izjavio je Nermin Ćulum

BIH - Nakon što je nemački Bild objavio fotografiju koja prikazuje članove dve suprostavljene motociklisitčke bande, Anđeli pakla i Junajted tribunsa, u trenutku pomirenja, a koja je nastala u noćnom klubu u BiH, oglasio se brat Armina Ćuluma, Nermin Ćulum.

"Jedino što je tačno u tekstu u Bildu jeste to da smo se mi pomirili, da ne želimo više međusobno da imamo probleme, da smo postali ujedinjeni. Mi smo tu sada jedni za druge. Kada mi ili oni imaju probleme, zajedno ćemo ih rešavati", izjavio je Nermin.

Fotografija je navodno nastala u ugostiteljskom objektu “Mon avenir”, koji je u vlasništvu Armina Ćuluma zvanog Boki, a pomirenje je inicirao pripadnik "Anđela pakla" Elvir Krupić, takođe iz Sanskog Mosta. Nakon brojnih sukoba, fizičkih napada i vatrenih okršaja, "akcija" pomirenja je pokrenuta jer su Krupić i braća Ćulum u rodbinskoj vezi.

"Tako je bilo nekada. Ako neko našem članu slomi prste, mi uzvratimo tako što njihovom članu slomimo ruke i noge", rekao je Nermin Ćulum.

I braća Ćulum su kao i Krupić imali problema sa zakonom u Nemačkoj, ali tvrde da sada u Sanskom Mostu vode miran život.

"Ja sam odležao u nemačkom zatvoru tri godine za ono za šta još nemačke vlasti traže mog brata. Izišao sam pre tri godine. Reč je najviše o nesporazumima i manipulacijama, porezima i činjenici da smo kao grupa postali prejaki i opasni pa su nam namestili neke stvari da nas sklone", ispričao je Ćulum.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track