RANI RADOVI: Ovim oblinama ni predsednik Francuske nije odoleo!

Opčinila Olanda

RANI RADOVI: Ovim oblinama ni predsednik Francuske nije odoleo!

Planeta -
Žili Gaje, koja je u ljubavnoj vezi sa predsednikom, a što je obelodanio list Klouzer, ne usteže se da pokaže adute; Gajeova je još od 1994. poznata po snimanju eksplicitnih scena s kolegama, čime mami uzdahe mnog ih muškaraca
1 / 5 Foto: Beta Ap

PARIZ - Krupnim koracima do mesta prve dame.Predsednik Francuske Fransoa Oland (59) nije mogao da odoli šarmu i lepoti francuske glumice Žili Gaje (41), s kojom je u ljubavnoj vezi već više meseci, i pored toga što živi sa nevenčanom suprugom Valeri Trijervele (48), a što je u petak obelodanio list Klouzer. Tu činjenicu, prema navodima britanskog Dejli mejla, potvrđuje serija fotografija na kojima Gajeova pozira obnažena za kataloge i magazine ili potpuno gola u brojnim filmovima učestvuje u eksplicitnim scenama s kolegama glumcima, na šta bi retko koji muškarac mogao da ostane imun.Pozirala za magazinePrvi put Gajeova je imala priliku da svoje golišavo telo prikaže u filmu „Select hotel“ iz 1996. To ostvarenje obiluje strastvenim scenama u kojima je Olandova najnovija partnerka jedan od glavnih aktera. U njemu ona čak razmenjuje nežnosti s pripadnicom ženskog pola u trenutku kad obe gole leže u krevetu. Gajeova je 1998. u toplesu pozirala i za magazine i kataloge. Tada je mamila uzdahe suprotnog pola, a karijera joj je krenula uzlaznom putanjom.Atraktivna plavuša ni kasnije nije prezala da sa sebe skine svu garderobu. U ljubavnom filmskom ostvarenju iz 2004. „Clara Et Moi“ ona glumi Klaru, devojku koja se zaljubljuje u glavnog junaka Antoana. Ta muška uloga poverena je Žilijenu Boaselijeu (44), koji je imao priliku da snimi nekoliko veoma eksplicitnih scena sa atraktivnom koleginicom.Olandova draga se i u filmu iz 2010. „Sans Laisser De Traces“ pojavljuje potpuno obnažena, i to u sceni u kojoj stoji pored kreveta dok je kamera snima i zumira s prednje strane. Iako joj u jednom trenutku grudi pokriva brushalter, i njega uskoro skida i završava u krevetu s jednim kolegom.U vezi godinu danaPodsetimo, francuski list Klouzer objavio je u petak jednu od najvećih ljubavnih afera u toj zemlji poslednjih godina, u koju je umešan ni manje ni više nego predsednik. Nakon obelodanjivanja fotografija i informacija prema kojima je on noću dolazio do Gajeove na mopedu i u pratnji samo jednog telohranitelja koji mu je čuvao stražu, Oland je najavio tužbu protiv tog lista zbog narušavanja privatnosti. Inače, spekuliše se da je predsednik, i pored toga što ima nevenčanu suprugu, u vezi s Gajeovom duže od godinu dana.

Cenzurisan KlouzerUKLONILI ČLANAK SA INTERNETAFrancuski list Klouzer, koji je prvi obelodanio priču o tome da je francuski predsednik Fransoa Oland u ljubavnoj vezi s glumicom Žili Gaje, podlegao je pritiscima i uklonio taj članak sa svog sajta na internetu. Urednici tog medija u petak uveče su objavili da će to učiniti, ali ne zbog pretnji predsednika da će protiv njih podneti tužbu, već zbog toga što je to zahtevala Gajeova.- Advokat Žili Gaje je zahtevao da članak bude sklonjen - rekla je Lorens Pio, urednica Klouzera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track