Oland: Prolazim kroz najteži period u životu!
Foto: Rojters

Afera izbacila lidera Francuske iz koloseka

Oland: Prolazim kroz najteži period u životu!

Planeta -
Fransoa Oland održao prvu konferenciju za medije otkad je obelodanjeno da je u vezi s Žili Gaje, ali nije želeo da otkriva detalje o tome

PARIZ - Potpuno uzdrman.Francuski predsednik Fransoa Oland izašao je juče pred novinare prvi put nakon što je magazin Klouzer u petak obelodanio da on, pored svoje nevenčane supruge Valeri Trijervele (48), ima aferu sa atraktivnom glumicom Žili Gaje (41), koju je mesecima krišom viđao tokom noći. Oland je istakao da trenutno prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu, a kad ga je jedan francuski predstavnik sedme sile upitao da li je Trijerveleova i dalje prva dama njihove zemlje, on je odbrusio da ono što je privatno ipak mora da ostane privatno.Došlo 600 novinaraJednoj od najiščekivanijih konferencija za medije u poslednje vreme u Jelisejskoj palati u Parizu prisustvovalo je više od 600 novinara, i to iz čitavog sveta. Svi su samo želeli da čuju kako će Oland prokomentarisati ljubavnu aferu koja je odjeknula planetom, ali i šta ima da kaže o novonastalom ljubavnom trouglu, s obzirom na činjenicu da je aktuelna prva dama Francuske nakon saznanja da je suprug vara prošla kroz emotivni slom i završila u bolnici.- Morate razumeti da svako u svom privatnom životu nailazi na probleme. Ovo su vrlo teški trenuci za mene, ali to ću rešavati daleko od očiju javnosti. Ovo nije ni vreme ni mesto za raspravu o onome što se dogodilo - rekao je kratko Oland i najavio da će odgovor na pitanje da li je Valeri još prva dama Francuske dati pre službenog puta u Ameriku, što će se dogoditi u februaru.Čuva privatnostOland je održao treću konferenciju za novinare od početka svog petogodišnjeg mandata, a ona je zamišljena kao „odskočna daska“ posle katastrofalnog kraja 2013. godine. Na njoj je trebalo da objavi nove ciljeve zemlje.Inače, navodna afera Oland-Gaje dobila je u ponedeljak i nov zaplet nakon što su mediji objavili da se francuski predsednik s glumicom viđao u stanu koji je povezan sa mafijom. Za razliku od svog prethodnika Nikole Sarkozija, Oland je uvek odbijao da svoj privatni život iznosi u javnost, ali su zanimljive epizode iz njegove privatnosti ipak više puta isplivavale uz veliku medijsku buku, i to često u odlučujućim trenucima za političku ofanzivu socijalističkog predsednika.

Osvojila ga... Žili Gaje
Osvojila ga... Žili Gaje

Valeri TrijerveleNAMERAVALA DA MU SE VRATIFrancuski predsednik Fransoa Oland je navodno veče pre nego što je magazin Klouzer obelodanio njegovu aferu sve priznao supruzi Valeri, nakon čega joj je pozlilo pa je završila u bolnici. Ipak, majka troje dece, koju ima iz prethodnog braka, prijateljima je rekla da je spremna da sve oprosti svom mužu ukoliko on prekine vezu s Gajeovom i to javno kaže.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track