TADIĆ: Ostane li SNSD na vlasti Srpska će postati mafijaški raj
Foto: Printscreen

Potpredsednik najveće opozicione partije u RS

TADIĆ: Ostane li SNSD na vlasti Srpska će postati mafijaški raj

Planeta -
Republika Srpska postaće oaza mafije ostane li nakon oktobarskih izbora SNSD na vlasti. Svaki kriminalac iz Beograda i Zagreba dolaziće u Banjaluku da se krije, navodi potpredsednik SDS

BIJELJINA - Ostane li SNSD na vlasti Republika Srpska će postati mafijaška država i utočište kriminalaca iz regiona, rekao je Ognjen Tadić, potpredsednik SDS.

“Republika Srpska postaće oaza mafije ostane li nakon oktobarskih izbora SNSD na vlasti. Svaki kriminalac iz Beograda i Zagreba dolaziće u Banjaluku da se krije”, smatra Tadić.

On je priznao da se poslednjih meseci vodi prljava politička kampanja ali on smatra da je takvu vrstu retorike započeo predsednik Milorad Dodik.

“Prve optužbe na članove SNSD nisu pale od strane njihovih političkih protvnika, nego je sam predsednik Dodik izjavio da će se obračinati sa bitangama iz svojih redova”, istakao je potpredsednik SDS-a.

Tadić je podsetio na, kako kaže prljavu retoriku Nebojše Radmanovića koju je koristio da okarakteriše rad članova SDS u Savetu ministara, ne osvrćući se na nepotizam njegove porodice.

“Radmanović na porodičnom ručku kod sebe ima više funkcionera nego SDS u što je imao u Savetu ministra. Na funkcijama su on, zet i prija, koja je direktor “Elektrokrajine”.

SNSD gubi vlast i u tom padu vuče sve koje može za sobom, smatra Tadić i dodaje da ovu političku partiju podržavaju neprijatelji Srpske, jer njima najviše odgovaraju oni koji je narušavaju iznutra, to jeste ogromnim zaduživanjma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track