DOBRO SE KRILI: Oland i glumica već dve godine u strasnoj tajnoj vezi
Foto: AP

Voleli se vikendima

DOBRO SE KRILI: Oland i glumica već dve godine u strasnoj tajnoj vezi

Planeta -
Žili Gaje tužila je francuski tabloid zbog kršenja zakona o zaštiti privatnosti i traži od časopisa da joj isplati odštetu od 50.000 evra i plati troškove suđenja u iznosu od 4.000 evra

PARIZ - Francuski predsednik Fransoa Oland i glumica Žili Gaje su u ljubavnoj romansi već dve godine što se poklapa sa periodom izborne kampanje i posle nje, objavio je tabloid Kloze najnovije detalje o Olandovoj aferi.

Časopis, koji je prvi izvestio o vezi Olanda (59) i Gajeove (41), objavio je i nove fotografije na kojima su njih dvoje zajedno uslikani, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Tabloid prenosi i da je Oland za viđanje sa glumicom koristio stan u zapadnoj četvrti Pariza.

Kako prenosi "Kloze", par je provodio zajedno vikende na jugu Francuske, a Oland je prošle godine izbegao da ode na odmor u Grčku sa svojom partnerkom Valeri Trijvele (49) kako bi mogao sa glumicom da putuje u departman Korez, u centralnoj Francuskoj.

Prema saznanjima lista, predsednik Francuske i glumica su imali "turbulentnu romansu" protekle dve godine - za vreme i posle izborne kampanje.

Olandova partnerka Trijvele je prošle sedmice primljena u bolnicu zbog šoka posle informacija o Olandovoj aferi. Prva dama Francuske za sada želi da odbrani predsednika od napisa u medijima pa je tako na izveštaje da je nije nijednom posetio u bolnici, telefonirala novinarima u četvrtak i obavestila ih da su doktori zamolili Olanda da je ne posećuje.Ona je rekla i da joj je Oland poslao čokolade i cveće.

Trijvele je u izjavi rekla da se i dalje oseća suviše slabo da bi mogla da stoji. Neimenovani izvor u Jelisejskoj palati preneo je da je Oland "nesrećan" zbog toga što su mu u bolnici zabranili da poseti svoju partnerku.

Oland je u utorak na velikoj pres konferenciji priznao da prolazi kroz težak period u privatnom životu, ali je odbio da više govori o napisima o aferi. n je rekao da će da pre svog odlaska u SAD 11. februara razjasniti da li je Trijvele i dalje prva dama Francuske.

Gaje je podnela tužbu protiv francuskog časopisa zbog kršenja zakona o zaštiti privatnosti i traži od časopisa da joj isplati odštetu od 50.000 evra i da plati troškove suđenja u iznosu od 4.000 evra.

Ukoliko Gaje bude pobedila na sudu, magazin će morati da na naslovnoj strani objavi sadržaj presude. Oland je odlučio da ne podnosi tužbu protiv magazina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track