FATALAN: Žene žele seks sa Bilom čim ga vide!

Bivši predsednik Amerike slama srca

FATALAN: Žene žele seks sa Bilom čim ga vide!

Planeta -
Nekadašnji lider SAD Bil Klinton ima energiju zbog koje sve pripadnice lepšeg pola padaju na kolena, tvrde američke novinarke koje ga poznaju

VAŠINGTON - O ukusima ne vredi raspravljati.Bivši američki predsednik Bil Klinton (67) poseduje šarm i seksualnu energiju kao retko koji muškarac, a kod žena izaziva potrebu da se skinu u njegovom prisustvu, tvrde američke novinarke koje su imale priliku da upoznaju nekadašnjeg lidera SAD. Naime, nakon što je prošle nedelje objavljena vest da je 1998. imao jednogodišnju aferu s atraktivnom glumicom Elizabet Harli, i to neposredno nakon švrljanja s mladom stažistkinjom Bele kuće, Monikom Levinski (22), svi su počeli da se pitaju šta je to što Bil poseduje, a što žene maltene tera da kleče pred njim.Zarobljava telo- Upoznala sam Bila Klintona 2001. u privatnom klubu. Rukovao se sa mnom vrlo čvrsto i toplo dok me je gledao direktno u oči. Odjednom sam osetila vibracije u stomaku jer je imao seksualni magnetizam koji zarobljava telo, a u mozgu izaziva osećaj da odmah poželiš da se skineš. Neki muškarci to jednostavno imaju u sebi, a Bil toga ima na pretek - rekla je novinarka Džeki Stiven, koju je nekadašnji prvi čovek SAD potpuno opčinio.Čini ih posebnimIsto tako, novinarka Dženi Mari istakla je da kada je fatalni Bil 2004. ušetao u prostoriju u kojoj je predstavljao svoju tek objavljenu knjigu „My Life“, sve žene su se zakikotale kao da su opet postale tinejdžerke.- Našla sam se u prostoriji prepunoj žena koje su ostajale bez daha jer dolazi Bil. A onda je ušao on. Visok, šarmantan, a njegov testosteron je počeo da se širi prostorijom. Šetao se i pomalo razgovarao sa svima, mladima, starima, visokim, niskim, lepim i prosečnim ženama, a svaka je imala osećaj da je posebna. Trebalo je da osećamo sažaljenje prema jadnoj Hilari Klinton, ali sumnjam da je u prostoriji bila ijedna žena koja ne bi odmah krenula za njim - istakla je Dženi Mari.Veza pod velom tajneInače, nakon što je prethodne nedelje glumac Tom Sajzmor, navodno bivši dečko Harlijeve, obelodanio da je ona bila u vezi s bivšim predsednikom, atraktivna glumica je odmah negirala te navode. Da stvar bude interesantnija, isto je dan kasnije učinio i Sajzmor, koji je objasnio da je laž plasirao jer je bio nadrogiran metamfetaminom.

Negira da se viđala sa bivšim predsednikom... Elizabet Harli
Negira da se viđala sa bivšim predsednikom... Elizabet Harli

Suparnice... Hilari i Monika
Suparnice... Hilari i Monika

U ELIZABET TRAŽIO MONIKU!Britanski list Dejli mejl primetio je neverovatnu sličnost u fizičkom izgledu, stilu i gestikulaciji između dve žene za koje su se pojavile tvrdnje da su bile ljubavnice Bila Klintona. Reč je o glumici Elizabet Harli, s kojom je on navodno započeo vezu 1998, i pomoćnici Moniki Levinski (22). Američka javnost spekulisala je da je bivši lider bio mnogo zaljubljen u mlađanu Moniku, a britanski list navodi da je možda zbog prekida veze sa njom utehu tražio u ženi sličnog izgleda, pa je bio sa Liz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track