SKOK U SMRT: Muž bespomoćno gledao kako mu žena pada u ambis!
Foto: Facebook

Padobran se nije otvorio

SKOK U SMRT: Muž bespomoćno gledao kako mu žena pada u ambis!

Planeta -
Prilikom skoka sa visine od oko 600 metara njen padobran se nije otvorio i pala je u ambis

Dvadesetosmogodišnja Amber Belous tragično je izgubila život u nacionalnom parku Zion, u američkoj državi Juta! Prilikom skoka sa visine od oko 600 metara njen padobran se nije otvorio i ona je pala u ambis.

Tragedija se dogodila samo dve nedelje pošto se udala za Klejtona Batlera (29), koji je je gledao kako mu supruga umire, ali bio je bespomoćan da joj pomogne.

Amber i Klejton godinama su se bavili ekstremnim sportovima. Na njihovim Fejsbuk profilima su brojne slike skokova padobranom sa zgrada i litica... - Posle pada poslat je helikopter na lice mesta. Na nepristupačnom terenu spasioci su uspeli da pronađu telo nesrećne žene. Ona je transportovana u bolnicu, ali tamo su samo konstatovali smrt - rekli su spasioci iz Nacionalnog parka.

Amber je prva skočila, a suprug odmah iza nje. Iako je video da se njem padobran nije otvorio on nije mogao ništa da učini. Nadzornik Nacionalnog parka je saopštio da je bejs džamping zabranjen u Zionu, ali da ne mogu da spreče stotine ekstremnih sportista da dolaze i skaču u potrazi za arenalinom.

http://www.youtube.com/watch?v=PV0eJMleDig

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track