RAZVEO SE BERLUSKONI: Odrala ga Veronika, daje joj 1,4 miliona evra mesečno
Foto: Beta Ap

Sada može da se ženi i treći put

RAZVEO SE BERLUSKONI: Odrala ga Veronika, daje joj 1,4 miliona evra mesečno

Planeta -
Posle 22 godine zajedničkog života, troje dece i četiri godine odvojenog života i zvanično su razvedeni
1 / 3 Foto: Reuters

RIM - Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni i njegova bivša supruga i zvanično su se razveli posle odluke suda u Monci, prenosi italijanska štampa.

"Sada Silvio Berluskoni može da se oženi treći put. Veronika Lario takođe može ponovo da se uda. Posle 22 godine zajedničkog života, troje dece i četiri godine odvojenog života, oni su i zvanično razvedeni". Sud tek treba da donese odluku o podeli finansijskih sredstava, piše Korijere dela sera.

Prema prvoj odluci suda, Veroniki Lario (57) sudski je dodeljeno tri miliona evra mesečno, ali je posle žalbe Berluskonija, taj iznos smanjen na 1,4 miliona evra. Ona se žalila na tu odluku, a konačna presuda još nije doneta.Veronika Lario je zatražila razvod od bivšeg premijera u maju 2009, objašnjavajući u obraćanju medijima da "ne želi da ostane sa čovekom koji ima odnose s maloletnicama".

Ona je to rekla pošto je Berluskoni prisustvovao 18. rođendanu Noemi Leticije iz Napulja. Ovaj slučaj izazvao je veliki skandal u italijanskoj javnosti. "Sada se ne isključuje brak s Frančeskom (Paskale)". Paskale je 28-godišnjakinja, aktuelna partnerka bivšeg premijera, koji ima 77 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track