BRAJAN S ONOG SVETA: Tašta mi rekla da se s neba vratim među žive!
Foto: Printscreen Yt

Doživeo kliničku smrt

BRAJAN S ONOG SVETA: Tašta mi rekla da se s neba vratim među žive!

Planeta -
Bilo je kao prvi dan kada sam je upoznao, izgledala je srećno. Uhvatila me je za ruku i rekla mi "nije ti još vreme, ne treba da budeš ovde, imaš stvari koje još dole treba da uradiš", ispričao je Brajan Miler

KOLUMBUS - Nakon srčanog udara Brajan Miler iz Ohaja, bio je bez pulsa 45 minuta tokom kojih je, kako je ispričao, doživeo iskustvo sa "onog sveta" - njegova pokojna tašta mu je naredila da se sa "neba" vrati među žive.

Brajan je doživeo jak srčani udar zbog čega je završio u bolnici. Kada se činilo da mu stanje ide na bolje, već iduće noći dogodila mu se ventrikularna fibrilacija, poremećaj srčanog ritma prilikom kojeg su otkucaji srca brzi i nepravilni.

"Njegovo srce je samo drhtalo, nije moglo da pumpa, nije ništa radilo", objasnila je medicinska sestra Emili Bišop.

Doktori su počeli da oživljavaju Brajana koji je bio bez pulsa, a kako je ispričala sestra Emili, pacijent je bio praktički mrtav 45 minuta, nakon čega je njegovo srce odjednom počelo normalno da kuca.

Brajan je preživeo i pravim čudom mu nije oštećen mozak ni telesne funkcije. Kada mu se zdravstveno stanje popravilo, on je ispričao šta je doživeo dok je bio u kliničkoj smrti. Rekao je kako je video svetlo na kraju "rajskog tunela" gde je sreo svoju nedavno preminulu taštu koja mu je rekla da se vrati u telo. Pored tašte bio i njen takođe preminuli suprug i da su mu oboje mahali izdaleka.

"Bilo je kao prvi dan kada sam je upoznao, izgledala je srećno. Uhvatila me je za ruku i rekla mi "nije ti još vreme, ne treba da budeš ovde, imaš stvari koje još dole treba da uradiš"", ispričao je Brajan i dodao kako mu je ovo iskustvo promenilo pogled na život "Život nakon smrti postoji i ljudi treba da veruju u to", kaže Brajan.

http://www.youtube.com/watch?v=b0DSotTiqN8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track