Bivša žena vlasnika FK Monako uhapšena zbog krađe vrednog prstena
Foto: Reuters

Podneta prijava

Bivša žena vlasnika FK Monako uhapšena zbog krađe vrednog prstena

Planeta -
Porodica Dmitrija Robolovljeva je optužila Elenu Ribolovljev za krađu prstena vrednog između 25 i 50 miliona evra

NIKOZIJA - Bivša žena ruskog milijardera Dmitrija Ribolovljeva, Elena, uhapšena je na Kipru pod sumnjom da je iz porodičnog fonda ukrala dijamantski prsten čija se vrednost procenjuje na nekoliko desetina miliona evra, saopštila je danas kiparska policija.

Elena Ribolovljeva, čiji je bivši muž vlasnik, između ostalog, francuskog fudbalskog kluba "Monako", nešto kasnije je puštena na slobodu, a protiv nje još nije podneta optužnica, prenela je agencija AFP.

Porodica Ribolovljev je protiv nje podnela prijavu u kojoj su je optužili da je ukrala vredan komad nakita, za koji mediji procenjuju da je vredan između 25 i 50 miliona evra, a pripada porodičnom fondu.Bivša tajkunova žena je uhapšena sinoć nakon što je privatnim avionom stigla iz Švajcarske na aerodrom u Larnaki, da bi potom bila ispitana u policijskoj stanici u Limasolu, a zatim i puštena na slobodu.Portparol kiparske policije je u izjavi za AFP rekao da se istraga nastavlja, ali da zasad nema razloga da se osumnjičena zadrži u pritvoru.

Dmitrij i Elena Ribolovljeva, koji su se venčali na Kipru, a u braku su proveli 23 godine, od 2008. vode žestoku brakorazvodnu parnicu. Elena od bivšeg muža traži 3,5 milijarde dolara, dok se njegovo ukupno bogatstvo procenjuje na devet milijardi dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track