Najnovije vesti

NARODNI LEK: Bosanka svima deli recept koji joj je pomogao u lečenju raka!

Da šteti ne može

NARODNI LEK: Bosanka svima deli recept koji joj je pomogao u lečenju raka!

Planeta -
Recept je na bazi đumbira i meda, a njoj je navodno bez bolova za par dana pomogao da se vrati u život. Imala je karcinom endokrinih žlezda, a na aparatima je bila oko 20 dana

SARAJEVO - Čitateljka jednog regionalnog portala javila se iz BiH u želji da čudotvorni recept koji joj je pomogao u lečenju raka podeli sa što većim brojem ljudi.

Recept je na bazi đumbira i meda, a njoj je bez bolova, kroz par dana, pomogao da se vrati u život. Žena je imala karcinom endokrinih žlezda, a na aparatima je bila 20-ak dana. Uspela je da se izleči bez operacije i hemoterapija pa sada, kako tvrdi, ‘puca’ od zdravlja.

Medi đumbir kao lek
Medi đumbir kao lek

Za preparat su potrebna dva veća korena đumbira koja se očiste i izribaju na najsitnije uz pomoć električne seckalice. Zatim se tako usitnjen đumbir meša s pola kilograma meda, ali imajte na umu da med mora biti domaći.

Tako spravljenu smesu sipajte u teglice i konzumirajte po kašiku tri do četiri puta na dan. Važno je koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku kašiku. Metalna je strogo zabranjena. Prve efekte osetićete posle dva-tri dana, a preparat, prema rečima čitateljke, diže iz mrtvih.

Dnevno

Vestinet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track