KRAJ TALAČKE DRAME U ZAGREBU: Naoružani otmičar uhvaćen, oteta žena u šoku!
Foto: Facebook

Okončana filmska potera

KRAJ TALAČKE DRAME U ZAGREBU: Naoružani otmičar uhvaćen, oteta žena u šoku!

Planeta -
Sve je počelo juče kada je ukrao sapun u tržnom centru posle čega se potukao sa obezbeđenjem koje ga je uhvatilo u krađi. Kada su policajci došli da ga privedu zapucao je na njih i počeo da beži...

ZAGREB - Zdravko Kenđelić (46) uhapšen je jutros oko 8 sati kod zagrebačkog Siti centra na Žitnjaku. Policija je kod njega pronašla i oružje, a žena koju je oteo nalazi se u stanju šoka, ali nije povređena.

Nezvanično, sve je počelo juče kada je ukrao sapun u tržnom centru posle čega se potukao s tamošnjim obezbeđenjem koje ga je uhvatilo u krađi. Kada su policajci došli da ga privedu zapucao je na njih i počeo da beži.

U toj strci naišao je na par Patačko koji je na ulici sedeo u svom "pežou". Muškarca je izbacio iz automobila, a ženu oteo i s njom u pobegao u tom automobilu. Čim je otmica prijavljena, policija se odmah digla na noge, a na putevima od Koprivnice do Bjelovara bile su postavljene blokade.

Kenđelić, javljaju hrvatski mediji, robijao je u Nemačkoj gde je izdržao zatvorsku kaznu od 14 godina za ubistvo. Pre 5 godina nemačke vlasti deportovale su ga u Hrvatsku. Prvo je navodno dobio šest godina zbog ubistva jedne osobe u narko-miljeu, a na dodatnih 8 godina robije navodno je osuđen zbog ubistva cimera u zatvorskoj ćeliji.

Otmičar je pre jučerašnje drame na svom Fejsbuku profilu poručio: "Rat je počeo", a u ponedeljak pre otmice prvo je napisao "Ako ja onda svi", a sat vremena kasnije i "Rat je počeo".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track