U BEKSTVU: Ruski milioner brutalno pretukao devojku posle raskida!
Foto: Dayli Mail

Udarao krvnički

U BEKSTVU: Ruski milioner brutalno pretukao devojku posle raskida!

Planeta -
Pavel Ušanov (33), direktor ruske telekomunikacione kompanije "Devino Telecom" je desetak minuta nogama i rukama udarao Aleksandru Seredu (27)

MOSKVA - Ruski multimilioner Pavel Ušanov (33), direktor ruske telekomunikacione kompanije "Devino Telecom", nalazi se u bekstvu nakon što je do neprepoznatljivosti pretukao svoju 27-godišnju devojku Aleksandru Seredu.

Oni su bili zajedno dve godine, ali Aleksandra je odlučila da napusti mladog milionera. Kada mu je to saopštila on se toliko razbesneo da je došao do njenog stana, i bukvalno krenuo da je tuče čim je otvorila vrata. Ona tvrdi da ju je krvnički tukao nogama i rukama punih deset minuta. U jednom trenutku je ona rekla da će je ubiti ako nastavi da je tuče, na šta je on odgovorio: Dobro, to i želim. Ona je ipak nekako uspela da otvori vrata i da pobegne iz stana. Odmah je otišla u policiju, ali Ušanov je nestao.

Serada odmah posle napada Hitna pomoć je prevezla Seradu u bolnicu.

"Kada sam videla fotografije sebe nakon napada, izgledala sam kao zombi u nekom horor filmu", rekla je Serada. Za Ušanovim je raspisana poternica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track