BEZDUŠNO: Ovom porukom su porodice putnika saznale za smrt svojih najmilijih!

Let MH 370

BEZDUŠNO: Ovom porukom su porodice putnika saznale za smrt svojih najmilijih!

Planeta -
Nakon što je poruka dospela na društvene mreže, stigle su kritike na račun aviokompanije, koji su im na takav način saopštili tešku i potresnu vest

Avion Malezija erlajna sa 239 putnika i članova posade je nestao 8. marta na letu Kuala Lumpura-Peking, a predsednik malezijske vlade izjavio je danas da je analizom satelitskih snimaka potvrđeno da se letelica srušila u Indijski okean, i da nažalost nema preživelih.Porodice putnika na letu MH 370 su infomaciju da su njihovi najbliži nastradali dobili putem SMS poruke, koju je poslala malezijska avio kompanija:

"Malezija erlajns vam s dubokim žaljenjem javlja da moramo izvan svake osnovane sumnje utvrditi da je MH370 izgubljen i da niko nije preživeo. Kao što ćete u narednih sat vremena čuti i od malezijskog ministra, moramo prihvatiti sve dokaze koji ukazuju na to da se avion srušio u južnom delu Indijskog okeana", stoji u SMS poruci koju su poslali roditeljima.

Nakon što je poruka dospela na društvene mreže, stigle su kritike na račun aviokompanije, koji su im na takav način saopštili tako tešku i potresnu vest.

Malezijski premijer Najib Razak se nakon toga obratio javnosti sa istom informacijom, istakavši da su do svih podataka došli na osnovu satelitskih praćenja koje su korišćenje u potrazi.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track