ISCELITELJKA: Devojčica (8) dodirom leči HIV, rak i artritis?!
Foto: Youtube

Čudo u Brazilu

ISCELITELJKA: Devojčica (8) dodirom leči HIV, rak i artritis?!

Planeta -
Na internetu su objavljeni snimci na kojima se vidi kako Alani pomaže ženi da hoda bez štaka i polaže ruke na muškarca koji ima HIV, a koji potom od šoka pada u nesvest
1 / 3 Foto: Youtube

RIO DE ŽANEIRO - Mala Brazilka Alani (8) dodirom može da izleči HIV, tumore i artritis?!

Na internetu su objavljeni snimci na kojima se vidi kako Alani pomaže ženi da hoda bez štaka i polaže ruke na muškarca koji ima HIV, a koji potom od šoka pada u nesvest.

Mala Alan "leči" u crkvi svoga oca Adauta Santosa u Riju de Žaneiru. Otac Santos tvrdi da njegova ćerka može da izleči rak, artritis i HIV i to samo dodirom. Reklamira je sajtu na kojem prodaje njene postere i DVD. Crkva se nalazi u jednoj od brojnih sirotinjskih favela u brdima iznad Rija.

Otac je snimke svoje ćerke objavio i na Jutjubu a na njima se vidi kako Alani pomaže ženi da hoda bez štapa i kako "leči" muškarca zaraženog HIV-om.

Na stotine bolesnih iz svih delova Brazila svake nedelje hrle u Rio kod Alani, a devojčica kaže da uživa u svom pozivu. Ona i otac navodno ne uzimaju novac za "lečenje" već rade po principu ko koliko da.

"Molim se i Bog čini čuda", kaže devojčica koju zovu mala misionarka, a koja bi želela da postane lekar kad poraste.Njen otac tvrdi da je njegova ćerka sasvim obična devojčica s neobičnim darom isceljenja.

http://www.youtube.com/watch?v=hwoyQobBCwQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track