27 GLASOVA PREDNOSTI: Student ekonomije novi gradonačelnik Kutjeva!
Foto: Printscreen

Pobeda u drugom krugu

27 GLASOVA PREDNOSTI: Student ekonomije novi gradonačelnik Kutjeva!

Planeta -
Verovao sam u pobedu. Od ponedjeljka u Kutjevu kreće novo vreme s novim ljudima. Sledi snimanje situacije i okretanje projektima u privredi, turizmu', poručio je Budimir student ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Osijeku

SLAVNONSKA POŽEGA - Josip Budimir (26) iz HDZ, student ekonomije, novi je gradonačelnik mesta Kutjeva, pored Slavonske Požege.

Ovako su odlučili u nedelju birači u tom gradiću posle drugog kruga izbora za kutjevačkog gradonačelnika, dok je za njegovog zamenika izabran Ivica Malnar (HDZ).Za osvajanje mandata petog kutjevačkog gradonačelnika Budimiru su, prema prvim nezvaničnim rezultatima, bila dovoljna 1.504 glasa, što je samo 27 glasova više od njegova protivkandidata i dosadašnjeg gradonačelnika Ivice Nikolića (SDP-HSU).

'Verovao sam u pobedu. Od ponedjeljka u Kutjevu kreće novo vreme s novim ljudima. Sledi snimanje situacije i okretanje projektima u privredi, turizmu', poručio je Budimir nakon objave prvih nezvaničnih izbornih rezultata.On je najavio da će imati i podršku Gradskog veća.

Naime, još uoči drugog kruga izbora za gradonačelnika potvrđeno je okupljanje većnika izabranih na pet lista (HDZ, Nezavisna lista Željke Antunović, HSP i HSS).Josip Budimir ima 26 godina i student je ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

( Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track