Dvojnica Andželine Džoli dvaput silovala taksistu i izbola ga nožem kad nije mogao treći put!
Foto: Printskrin

Bizarno

Dvojnica Andželine Džoli dvaput silovala taksistu i izbola ga nožem kad nije mogao treći put!

Planeta -
Mučenik se jedva spasao, a njoj je sad sud preinačio zatvorsku kaznu na uslovnu - jer je bila pod dejstvom lekova!

TULČA - Pomahnitala Luminita Perižoč (desno), obožavateljke Andželine Džoli (levo), na koju neverovatno liči, primorala je nesrećnog taksistu Nikolaja Stana da dvaput vodi ljubav s njom.

Kad je nesrećnik odbio da je i treći put zadovolji, izvadila je nož i pokušala da ga ubije - šest puga ga je ubola!

I sad joj je sud smanjio petogodišnju zatvorsku kaznu jer se ispostavilo da je u vreme zločina bila pod dejstvom lekova!

Luminita Perižoč: Ponosna na sličnost s holivudskom zvezdom Foto Facebook
Luminita Perižoč: Ponosna na sličnost s holivudskom zvezdom Foto Facebook

Bizarni slučaj dogodio se 2012. u gradu Tulči na istoku Rumunije. Taksista je u stan Perižočove (31) isporučio robu koju je kupila u radnji, pa mu je tražila broj telefona da ima kad joj sledeći put opet zatreba taksi.

Pozvala je posle nekoliko sati i zamolila ga da joj dostavi nekoliko flaša vina. Kad je došao da donese robu, uvukla ga je unutra i zahtevala seks.Prestrašeni Stan (35) je odbio, ali ona je isukala nož i prisilila ga da se skine. Kad je odbio da je treći put opsluži, stvarno je počela da ga ubada nožem.

Nesrećnik je nekako pobegao i zabarikadirao se u sobi, a onda je s mobilnog pozvao policiju.Luminita Perižoč je isprva osuđena na pet godina robije, ali puštena je na uslovno jer je utvrđeno da je u vreme napada bila pod uticajem lekova.

Što je najgore, svi se smeju - žrtvi.

- Svi znaju ko je ona i kako izgleda. Vide mene, pa pogledaju nju i onda mi se smieu. Ali ja vam kažem da više ne bih mogao ni da je sa mnom u sobi bila mis Rumunije! Barem ne dok mi pod vratom drži nož", ispričao je nesrećni taksista, inače oženjen i otac troje djece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track