Najnovije vesti

KVAR: Zastoj u saobraćaju vozova u tunelu ispod Lamanša!

Satima zarobljeni ispod mora

KVAR: Zastoj u saobraćaju vozova u tunelu ispod Lamanša!

Planeta
Putnicima koji su se u trenutku kvara zatekli u tunelu i potom u njemu boravili satima, deljeni su voda i hrana. U jednom od vozova se po konačnom izlasku iz tunela, prema svedočenju izveštača AFP-a, prolomio aplauz

PARIZ- Planovi više stotina ljudi koji su planirali da u četvrtak, uoči uskršnjih praznika, putuju vozovima eurostar, koji saobraćaju između Francuske i Britanije ispod Lamanša, bili su poremećeni zbog kvara na jednoj teretnoj kompoziciji.

Vozovi koji su se u trenutku kvara našli u tunelu, ostali su tu pet sati, a kasniji polasci su otkazani. Najavljeno je da će danas saobraćaj u tunelu ispod Lamanša da se odvija normalno, prenosi AFP.

Putnicima koji su se u trenutku kvara zatekli u tunelu i potom u njemu boravili satima, deljeni su voda i hrana. U jednom od vozova se po konačnom izlasku iz tunela, prema svedočenju izveštača AFP-a, prolomio aplauz.

Prošlog meseca udar groma je izazvao požar na engleskoj strani tunela, zbog čega je jedan voz vraćen.

Uskršnji vikend je jedan od najprometnijih perioda u godini za vozove eurostar. Predviđa se da će ovog vikenda na toj relaciji biti registrovano 130.000 putnika.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...