(VIDEO) Posle ovog snimka ukrajinski političar je pronađen mrtav!
Foto: Reuters

Strašno

(VIDEO) Posle ovog snimka ukrajinski političar je pronađen mrtav!

Planeta -
Ribaka su maskirani muškarci kasnije tog dana stavili u automobil, a njegovo telo pronađeno je u subotu nedaleko od Slavjanska

SLAVJANSK - Mučeni i potom ubijeni ukrajinski odbornik gradske skupštine Vladimir Ribak je, pre nego što je nestao, snimljen ispred skupštine grada okružen grupom neprijateljski raspoloženih proruskih pristalica.

Snimak lokalnog sajta gorlovka.ua od četvrtka prikazuje nekoliko muškaraca među kojima je bilo i maskiranih osoba, kako grubo guraju Ribaka ispred skupštine Horlivka, prenela je agencija Rojters. Ribak je pokušao da ukloni zastavu separatističke Republike Donjeck, navedeno je na lokalnom sajtu.

"Samo preko mene mrtvog ćete skinuti zastavu", vikao je čovek u civilu Ribaku. Na snimku se vide i dva uniformisana policajca, od kojih je samo jedan reagovao, ali bezuspešno.

Ukrajinsko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su Ribaka maskirani muškarci kasnije tog dana stavili u automobil, a njegovo telo pronađeno je u subotu nedaleko od Slavjanska. Ribak i neidentifikovani muškarac su pronađeni sa tragovima mučenja, gurnuti živi u reku da se udave, zaključila je policija.

Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) optužila je danas "građanina Rusije i potpukovnika Glavne obaveštajne uprave (GRU) Rusije" za umešanost u ubistvo

http://www.youtube.com/watch?v=Rbcr8cErc04

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track