(VIDEO 18+) STRAVIČNA SMRT: Pogledajte kako su ukrajinski fašisti obesili čoveka!
Foto: Printscreen

NIJE ZA MALOLETNE I OSETLJIVE

(VIDEO 18+) STRAVIČNA SMRT: Pogledajte kako su ukrajinski fašisti obesili čoveka!

Planeta -
Nesrećnik se batrgao i umirao duže od minut, a dvojica pripadnika "Desnog sektora" su ga sve vreme okretala tako da bude licem prema kameri

Na društvenoj mreži Fejsbuk i Jutjub pojavio se snimak na kojem je prikazano kako pripadnici profašističkog ukrajinskog pokreta "Desni sektor" vešaju pripadnika, kako se navodi, "ukrajinske milicije" o granu.

Drugih detalja vezanih za taj događaj nema. Nesrećnik se gušio i batrgao više od minut, a dvojica zločinaca držala su ga i okretala tako da se vidi poruka koju su mu okačili oko vrata, a koja ga karakteriše kao izdajnika odanog Moskvi. S obzirom na taj natpis, obešeni čovek verovatno pripada ruskoj manjini ili je pristalica federalizacije.

U propratnom komentaru navodi se da nelegitimne vlasti Ukrajine, koje nisu izabrane nego su izvršile puč, uveliko primaju pripadnike "Desnog sektora" u ukrajinsku armiju. Iako nelegitimne, te vlasti uživaju podršku SAD, EU i NATO, navodi se u tekstu.

http://www.youtube.com/watch?v=A-jjufh6le0

Zastava koja je prikazana u ovom video-snimku pripada Ukrajinskoj pobunjeničkoj armiji (UPA), koja je u vreme Drugog svetskog rata tesno sarađivala sa Hitlerovom Nemačkom. Pripadnici te armije pobili su 150.000 Jevreja samo u Kijevu, a gde je stravičan pogrom Jevreja u Lavovu i ostalim gradovima.

Pripadnici UPA nisu štedeli ni ratne zarobljenike sovjetske Crvene armije. Takođe su učestvovali u pogromima u Poljskoj, gde su pobili 100.000 žena, dece i drugih nenaoružanih civila.U takvoj istoriji leži razlog što je na nekim tenkovima ukrajinske armije ovih dana otvoreno istaknut nacistički kukasti krst.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track