SUPRUŽNICI UBICE PEDOFILA: Ne kajemo se, ubijali bismo ponovo!
Foto: AP

Osuđeni na doživotnu robiju

SUPRUŽNICI UBICE PEDOFILA: Ne kajemo se, ubijali bismo ponovo!

Planeta -
Bio je to najbolji dan u mom životu izjavila je Kristina Mudi iz Severne Karoline koja je osuđena zajedno sa svojim mužem Džeremijem Lijem

RELI - Supružnici Džeremi Li i Kristina Mudi iz Severne Karoline osuđeni su na dve doživotne zatvorske kazne zbog ubijstva registrovanog seksualnog prestupnika i njegove supruge.

Oni su isplanirali i počinili ubistvo bračnog para u jula prošle godine. Marvina Parkera (59) i Grečen Parker (51) izabrali su za svoje žrtve jer je on bio registrovani pedofil.

Na izricanju presude nisu izrazili kajanje, već su se poljubili kada su čuli da ih čeka doživotni boravak u zatvoru. Džeremi i Kristina su na početku izrucanja tražili oproštaj od sudije i apelovali da im se dosudi 30-godišnja zatvorska kazna kako bi mogli da viđaju svoju decu. Međutim, nakon što im je sudija okruga Union Li Alford dosudio maksimalnu kaznu pokazali su šta zaista misle.

"Perverznjaci, vidimo se kasnije", povikao je Džeremi obraćajući se porodici žrtve.

Izlazeći iz sudnice on je dodao: "To se događa zlostavljačima dece".Kasnije se obratio i novinarima u sličnom tonu.

"Dobili su upravo ono šta su zaslužili. Da mi se pruži prilika, opet bih ubijao, rekao je Džeremi, a drugačije nije govorila ni njegova supruga.

"Mislim da bismo Džeremi i ja učinili isto da nam se pruži prilika. Nimalo se ne kajem. Bio je to najbolji dan mog života kada sam ubila tog pedofila, rekla je Kristina Mudi.

Da vlasti nisu reagovale brzo, to bi se možda i dogodilo. Kristina je rekla da su već pronašli još jednog pedofila kao svoju treću žrtvu, ali ih je srećom preduhitrila policija uhapsivši ih zbog moguće umešanosti u ubistvo Parkerovih.Bračni par Mudi priznao je krivicu za ubistvo, otmicu, provalu i posedovanje vatrenog oružja.Iako su povezani sa lokalnom rasističkom grupom Kru 41, Mudijevi tvrde da ubistvo Parkerovih nema veze s njima.

http://www.youtube.com/watch?v=WWzUdk4UCDM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track