DOBOJ KRIJE STRAVIČNU STATISTIKU: U poplavama više od 70 mrtvih?!
Foto: Ekskluziva Ba

DOBOJ KRIJE STRAVIČNU STATISTIKU: U poplavama više od 70 mrtvih?!

Planeta -
Čitateljka iz Doboja poslala je fotografije iz svog grada, ali i iz Maglaja, a ona smatra da je mnogo gora situacija nego što se može videti na slikama

DOBOJ - U Doboju je preko 70 mrtvih, ali se ćuti zbog panike?!

Čitateljka iz Doboja poslala je fotografije iz svog grada, ali i iz Maglaja, a ona smatra da je mnogo gora situacija nego što se može videti na slikama.

"Jutros kada je otac uspeo da dođe preko vode do osobe koja je angažovana na spašavanju ljudi, upitao je za mrtve ističući kako ih je samo pet - šest, na šta mu je odgovorio: "Ma, ćuti. Mrtvačnica je puna, ne smemo da objavljujemo, trenutno ima preko 70, neki tvrde i 130 mrtvih. Ne sme da se priča da se ne bi dizala panika među ljudima."

"Dakle, rekao je kako je preko 70 mrtvih, između ostalog da je u automobilu pronađeno četvoro utopljenih. Svi koje je zadesila poplava su s desne strane čekali i sve je bilo iznenada - ko se gde našao, tu je i nastradao. Načelnik je rekao da će nekima sahrane biti besplatne od njega, ali spomenuo je njih 20. Oni ne smeju zbog panike da objave da je toliko stradalo", kaže izvor.

"Jedan nivo vode se uopšte nije povukao. Imam informaciju iz Maglaja da niko nigde ne čisti, grad je prazan, ništa nije organizovano. U Doboju vlada nemir, a moj otac je naleteo oko 12 sati tu negde gde je javljeno kako je brana pukla, pa tu nikom nisu dali da priđe zbog zaraza. To je haos, katastrofa. Ljudi iz Doboja su išli gde su uspeli, u blizini kule na jednom brdu, dok su ostali išli na veće spratove zgrada", završava čitateljka priču.

(Ekskluziva.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track