(VIDEO) UŽAS U MAGLAJU: Deca vrištala dok im je policija tukla dedu jer je tražio hranu za njih!
Foto: Printscreen Yt

OVO JE STRAŠNO!

(VIDEO) UŽAS U MAGLAJU: Deca vrištala dok im je policija tukla dedu jer je tražio hranu za njih!

Planeta -
Zlatan Latifović se pobunio zbog toga što humanitarna pomoć pristiže a ne deli se gladnom narodu evakuisanom iz poplava, a policajci ga odvukli, tukli i gurali i uhapsili!

MAGLAJ - Prava drama odvija se ovih dana u Maglaju - posle katastrofalnih poplava, građani se bore da dođu do hrane, vode i osnovnih potrepština, koje su u grad stigle u ogromnim količinama, međutim ne dolaze do unesrećenih!!!

Uznemirujući i šokantan snimak na kojem se vidi građanin koji moli za hranu govoreći da su mu deca i unučad gladna pojavio se na Jutjubu. Reč je o Zlatanu Latifoviću (u plavim pantalonama), koji je došao na jedan od glavnih punktova gde stiže humanitarna pomoć, a kojim rukovodi ogranak Merhameta u Maglaju.

http://www.youtube.com/watch?v=LeZeLZATWCE

Intervenisala je i policija, koja je Latifovića pokušala silom da odvuče jer je automobilom blokirao put. Njegova ćerka je počela da vrišti i zapomaže, a policajci su starca nekoliko puta udarili i grubo ga gurali!

Zlatan Latifović u izjavi za portal ATV tvrdi da je policija pretukla njega i njegovu rođaku, međutim iz MUP-a ZDK to demantuju i potvrđuju da je Latifović lišen slobode.

http://www.youtube.com/watch?v=wIjcsyrYVrs

Maglajlija Amir Hrnjić potvrdio je da se posle katastrofalnih poplava u ovom gradu dešavaju užasne stvari i da pojedini žele da se okoriste nesrećom koja je zadesila ovaj grad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track