ISPOVEST: Tatin prijatelj me je seksualno iskoristio kad sam bila tinejdžerka!

Duplo stariji od nje

ISPOVEST: Tatin prijatelj me je seksualno iskoristio kad sam bila tinejdžerka!

Planeta -
Imao je ženu i dete i radio je sa mojim ocem. Ja sam tada čuvala njegovu ćerku za džeparac. Snimao mi je muziku na kasete i stalno mi je davao komplimente, govoreći kako lepo i nevino izgledam, navodi Sara

Tinejdžerka iz Britanije koju je u detinjstvu seksualno iskoristio očev prijatelj, koji je tada imao duplo više godina od nje, kaže da joj je to uništilo život, a dodatno joj teško pada što taj čovek nije kažnjen. Zbog rupe u zakonu, on ne može da odgovara za svoja nedela, a ovoj ženi ostaje samo da se nada da će se zakon jednog dana izmeniti.

Kada je imala 13 godina, Sara, kako su je nazvali novinari "Mirora" radi zaštite njenog identiteta, je radila kao bebisiterka za čoveka koji je tada imao 26 godina.

"On je bio očev prijatelj. Radili su zajedno. On je imao ženu i dete. Ja sam tada čuvala njegovu ćerku za džeparac. Počeo je da mi daje cigarete, da mi donosi alkohol, snimao mi je muziku na kasete i stalno mi je davao komplimente, govoreći kako lepo i nevino izgledam" počinje svoju bolnu priču Sara, koja sada ima 34 godine.

Mlada Sara nije shvatala šta sve to znači, i rado se upustila u "vezu" sa ovim čovekom.

"Prvi put se nešto desilo u decembru 1993. Sedela sam na sofi, a on je došao i napravio mi šolju čaja. Popušili smo po cigaretu i gledali smo TV. Tada se približio i poljubio me. Onda smo imali seks. Bila sam devica" priseća se ona i dodaje kako je tada mislila da su njih dvoje u pravoj vezi.

"Imali smo seks u njegovoj i u mojoj kući, čak i napolju. Jednom smo odveli njegovu ćerku na bazen, a on je krenuo da me pipa. Moje ocene u školi su bile sve gore, i u maju 1994. sam odlučila da pobegnem od kuće" kaže ona.

Sara je sa prijateljicom pobegla kod njega, dok su je roditelji tražili, a očev prijatelj, koji je znao gde mu je ćerka, nije ništa rekao.

"Kada sam otišla kući, tata me je udario jer sam pobegla. Na kraju sam završila u kući mog napasnika" kaže Sara.

On je video da Sara ima modricu i nagovorio je da ode u policiju i prijavi oca, što je ona i uradila, pa je sva pažnja policije sa napasnika bila prebačena na oca. Sara je ipak kasnije odustala od lažne tužbe.

Nakon svega završila je u starateljskoj porodici i izgubila je svaki kontakt sa napasnikom. Godinama kasnije, žena koja danas ima svoje dete, naletela je na svog napasnika u jednom baru, i tada je odlučila da podnese prijavu protiv njega.

To je bilo 2012. godine. Njega su više puta privodili i ispitivali, ali on je uvek poricao da je imao odnose sa maloletnom Sarom. Međutim, čak i kada je Sara, kasnije kao žena sudu dostavila nepobitne dokaze, njoj je zvanično saopšteno da zbog jedne rupe u zakonu, ovaj čovek nikada neće moći da odgovara za svoja nedela.

Naime, zakoni o seksualnim prestupima su izmenjeni 2004. godine, i tada je na snagu stupio zakon da osoba koja je imala seks sa detetom mlađim od 16 mora da bude krivinčno gonjena. Međutim, niko ne može da bude gonjen zbog seksa uz "pristanak" sa osobom mlađom od 16, ako se to desilo pre 2004, i ako se žrtva nije žalila u roku od godinu dana.

(Kurir/Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track