(VIDEO) SKANDALOZNO: Časne sestre zlostavljale psa!
Foto: Printcsreen Yt

Kučence zatekli u strašnom stanju

(VIDEO) SKANDALOZNO: Časne sestre zlostavljale psa!

Planeta -
Časne sestre su ga ostavile da ga pojedu buve, krpelji i drugi paraziti. One su samo gledale njegovu agoniju, navodi tim veterinara

DŽAKARTA - Kada je tim veterinara došao po pozivu da spase psa po imenu Keli, bili su šokirani saznanjem da su vlasnici časne sestre!

"Žene koje su posvetile svoj život služenju Bogu su to uradile ovom jadnom stvorenju. One su ga donele iz crkve u dvorište dok je bio malo štene. Međutim, kao i svi drugi štenci, i Keli je porasla, a one su ga gurnule u ćošak na veoma kratkom lancu", navode iz tima za spasavanje.

Njegovo krzno je skoro potpuno opalo od raznih infekcija i buva koje su bile zapuštene, a časne sestre su ga veoma retko hranile, tako da su ga bukvalno ostavile da ugine.

"Dobio je i bolest Babeziozu, koju prenosi parazit koji je inficirao krv. Časne sestre su ga ostavile da ga pojedu buve, krpelji i drugi paraziti. One su samo gledale njegovu agoniju", navode ovi spasioci velikog srca.

Keli trenutno trpi velike bolove kada hoda, ali se trenutno oporavlja i uskoro će biti spreman za usvajanje i novi život pun ljubavi i pažnje.

http://www.youtube.com/watch?v=baW9D9d7NmU#t=117

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track