KRIZNI ŠTAB DOBOJ: Od ponedeljka počinje mobilizacija stanovništva!
Foto: Beta

Neće niko da čisti

KRIZNI ŠTAB DOBOJ: Od ponedeljka počinje mobilizacija stanovništva!

Planeta -
Šef štaba Obren Petrović ovu naredbu obrazložio je time što su privrednici nezadovoljni dinamikom izvođenja tih radova i uspostavljanje normalnog funkcionisanja grada posle poplava

DOBOJ - U dobojskom Štabu za vanredne situacije nisu zadovoljni kako teče čišćenje i uspostavljanje normalnog funkcionisanja grada posle poplava pa su doneli naredbu da od ponedeljka počne mobilizacija ljudstva.

Šef štaba Obren Petrović ovu naredbu obrazložio je time što su privrednici nezadovoljni dinamikom izvođenja tih radova, što su izneli i na jučerašnjem sastanku sa predsednikom RS Miloradom Dodikom.

Dodik je juče bio u Doboju sa studentima iz RS koji su organizovali radnu akciju čišćenja grada.Petrović kaže da će do ponedeljka razraditi plan na koji način će se obaviti mobilizacija ljudstva i dodaje da grad trenutno ima dovoljno mehanizacije.

Kada je reč o distribuciji hrane, šef dobojskog Štaba je najavio da će, u saradnji sa Crvenim krstom, od ponedeljka biti uspostavljeno pet punktova za distribuciju hrane kao i da će u punom kapacitetu početi da radi i javna kuhinja koja će dnevno obezbeđivati oko 1.300 obroka.

U planu je i formiranje centralnog skladišta stočne hrane za potrebe poljoprivrednika, objavili su banjalučki mediji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track