PSIHOPATA: Ubio ženu, pa nosio njene haljine da bi prikrio ubistvo!
Foto: Dailymail

Prevario i prijatelje

PSIHOPATA: Ubio ženu, pa nosio njene haljine da bi prikrio ubistvo!

Planeta -
Al-Katib je posle ubistva oblačio njenu garderobu i tako se šetao gradom, a jednom prilikom je sa sobom čak nosio njen leš u koferu. On je osuđen na 20 godina zatvora, a policija još nije uspela da pronađeno telo nesrećne žene

SALFORD - Ahmed Al-Katib (35) ubio je svoju suprugu Raniju Alajed (25), a zatim se maskirao u nju kako bi njene prijatelje i familiju ubedio da je ona i dalje živa.

Alajed se ranije žalila da je on maltretira, a potom ga je ostavila i želela da započne novi život sa njihovom zajedničkom decom u engleskom gradu Salford.

Međutim, on je u junu prošle godine pozvao da se nađu, kada je hladnokrvo ubio, dok su deca bila u susednoj sobi. I dalje se ne zna da li je neko od dece nešto čuo ili video od ovog svirepog zločina.

Al-Katib je posle ubistva oblačio njenu garderobu i tako se šetao gradom, a jednom prilikom je sa sobom čak nosio njen leš u koferu.

Kako je rečeno na sudu, on je koristio njen telefon i Fejsbuk profil, gde je komunicirao umesto nje, kako niko od prijatelja ne bi ništa posumnjao.

On je osuđen na 20 godina zatvora, a policija još nije uspela da pronađeno telo nesrećne žene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track