SLEPI PUTNIK U AMSTERDAMU: Leš tinejdžera pronađen u stajnom trapu aviona!
Foto: Beta AP

Pobegao od kuće?

SLEPI PUTNIK U AMSTERDAMU: Leš tinejdžera pronađen u stajnom trapu aviona!

Planeta -
U saopštenju norveške policije se navodi da telo verovatno pripada 17-godišnjaku iz Larvika na jugu Norveške, koji je nestao juče ujutro, nakon čega je za njim pokrenuta potraga

AMSTERDAM - Holandska pogranična policija je danas saopštila da je u stajnom trapu aviona kompanije KLM po sletanju na amsterdamski Shiphol pronađeno telo nepoznatog mladića, a norveške vlasti smatraju da je možda reč o jednom nestalom tinejdžeru.

U saopštenju norveške policije se navodi da telo verovatno pripada 17-godišnjaku iz Larvika na jugu Norveške, koji je nestao juče ujutro, nakon čega je za njim pokrenuta potraga, prenela je agencija AP.

Policija je navela da je mladić visok 1,80 m, da je mršav i ima plavu kosu i pegavo lice.

"Ne možemo da budemo apsolutno sigurni, ali opis mladića i stvari pronađene u blizini tela ukazuju na veliku mogućnost da se radi o nestalom 17- godišnjaku", navodi se u saopštenju.

Predstavnik holandske pogranične policije Rikard Harman je potvrdio da je u stajnom trapu aviona pronađen leš i dodao da je istraga u toku, ali nije želeo da iznosi više detalja.

Sličan slučaj, ali sa drugačijim ishodom, dogodio se u aprilu u SAD, kad je na Havajima u stajnom trapu aviona pronađen živ 15-godišnji somalijski imigrant, koji je preživeo petočasovni let iz San Hozea u Kaliforniji, uprkos veoma niskim temperaturama na visinama na kojima lete avioni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track