SRBIN SPOPADAO ITALIJANKE: Hteo da ih ljubi kod sanduka sa sladoledom!
Foto: Rojters

Vrištale u strahu

SRBIN SPOPADAO ITALIJANKE: Hteo da ih ljubi kod sanduka sa sladoledom!

Planeta -
Kada je policija stigla u park zatekla je Danijela P. (20) kako prilazi dvema mladim majkama koje su stajale ispred javnog toaleta

BOLONJA - Italijanska policija uhapsila je Danijela D. (20) jer u jednom parku u Bolonji za samo pola sata seksualno uznemiravao četiri devojke. Kako prenose italijanski mediji, incident se dogodio u ranim popodnevnim časovima, u vreme kada su u parku mahom bile majke sa decom.

Danijel P. je najpre prišao dvema devojkama koje su kupovale sladoled. "Želim obe da vas ljubim", rekao im je, a potom počeo da ih mazi po glavi.

Izbezumljene devojke su vrišteći otrčale, a potom pozvale policiju. Nedugo zatim, dve studenkinje su takođe uputile identičan poziv policiji, tvrdeći da ih je jedan mladić, najverovatnioje stranac, seksualno uznemiravao dok su sedele u parku.

Devojke su manijaka opisala do detalja, a kada je policija stigla u park zatekla ga je kako prilazi dvema mladim majkama koje su stajale ispred javnog toaleta. Nameru da i sa njima stupi u neprimeren razgovor, omeli su policajci koji su mu odmah prišli i stavili lisice na ruke. Danijel P. nije pružao otpor tokom hapšenja i protiv njega će biti podneta krivična prijava, preneli su italijanski mediji.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track