NAPASTVOVALA UČENIKE: Školski pedagog oralno zadovoljila đaka
Foto: Printscreen KTLA 5

Tri godine robije

NAPASTVOVALA UČENIKE: Školski pedagog oralno zadovoljila đaka

Planeta -
Kad su roditelji tinejdžera saznali šta se dogodilo, prijavili su Nikol policiji, a na videlo je izbila još jedna njena žrtva. Reč je o 16-godišnjaku s kojim je bila u seksualnoj vezi čitavih godinu dana i viđala se po motelima

LOS ANĐELES - Nikol Mekmilan (44) godinama je u nekoliko škola u okolini Los Anđelesa radila kao pedagog, a u petak je osuđena na tri godine i četiri meseca zatvora zbog seksualnog napastovanja dvojice tinejdžera.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE

Nikol, inače majka troje dece, završila je i u registru seksualnih prestupnika iz kog do kraja života neće biti izbrisana. U oktobru prošle godine proglašena je krivom po optužnici koja ju je u četiri tačke teretila za bludne radnje nad maloletnikom i za "oralnu kopulaciju s maloletnikom mlađim od 16 godina".

Tužilac je na sudu rekao da je Nikol svoj dom otvorila prijateljima svoje dece kao svojevrsno zabavište. Klincima je dozvolila da, kad im se prohte, mogu da dođu da igraju igrice i gledaju televiziju. Ali, s nekim drugarima svoje dece odlučila se na drugačije "igre" - početkom 2012. u više navrata sinovljevog je drugara (14) počela da hvata za međunožje posle čega je brzo usledio i oralni seks.

Kad su roditelji tinejdžera saznali šta se dogodilo, prijavili su Nikol policiji, a na videlo je izbila još jedna njena žrtva. Reč je o 16-godišnjaku s kojim je bila u seksualnoj vezi čitavih godinu dana i viđala se po motelima. Na sudu je Nikol insistirala da nije učinila ništa loše, što je protumačeno kao potpuni izostanak kajanja pa je sudija odbio da izrekne blažu kaznu.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track