MILOSRDNI LOPOV: Iz ukradene tašne, vratio slike preminule bebe

Bar nešto

MILOSRDNI LOPOV: Iz ukradene tašne, vratio slike preminule bebe

Planeta -
Nije lako obuzdati četvoro dece. Shvatila sam da mi nema tašne i otišla do kola da je uzmem, ali nije je bilo. U tašni mi je bila SIM kartica. Bila sam očajna. Mnogo sam plakala, pričala je Patriša

LONDON - Patriša Haris iz Jorka u Velikoj Britaniji bila je presrećna kada joj je lopov, koji joj je ukrao tašnu, vratio fotografije sina preminulog par meseci po rođenju.

Kada se u petak posle podne vratila kući zajedno sa svoje četvoro dece uzrasta od dve do šest godina, shvatila je da joj je tašna ukradena.

- Nije lako obuzdati četvoro dece. Shvatila sam da mi nema tašne i otišla do kola da je uzmem, ali nije je bilo. U tašni mi je bila SIM kartica. Bila sam očajna. Mnogo sam plakala - priča Patriša.

Na memorijskoj kartici su bile sačuvane jedine slike njenog sina Kola Brejdija Fogla, rođenog 10. decembra, koji je dva i po meseca kasnije iznenada preminuo u krevecu (zbog takozvanog sindroma iznenadne smrti novorođenčeta).

- Imala sa utisak kao da ga ponovo gubim - ispričala je ona.

Zato su ona i njen verenik Majkl Fogl (30) odmah počeli da lepe letke sa bebinom slikom po komšiluku, na kojima su molili da im se vrati kartica. Na njima je pisalo sledeće:

“Zadržite tablet i telefon, ali, molim vas, vratite mi memorijsku karticu. To su slike moga sina. Preminuo je 22. februara. Imao je samo dva i po meseca.”

Njena priča se nakon toga pročula na internetu i podeljena je više od 500 puta na Fejsbuku, čiji su se korisnici saživeli sa njenom tugom.

Sledećeg ponedeljka, dok je bila na poslu, dobila je poruku od portala “Fogle” da joj je kartica vraćena i da se nalazi u kolima. Bila je zakačena za bedž, koji visio na retrovizoru.

Tašna i ostale stvari joj nisu vraćeni, mada je obaveštena da je jedna od njenih kreditnih kartica korišćena u lokalnom restoranu brze hrane.

- Mislim da lopov ipak ima srca. Ljudi kradu stvari, a nemaju pojma šta kradu i šta ta stvar znači toj osobi i njenoj porodici - kaže Patriša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track