SEKS IM DOŠAO GLAVE: Mala bogatašica i njen dečko u žaru strasti pali sa šestog sprata
Foto: Printskrin YT

Bizarna smrt

SEKS IM DOŠAO GLAVE: Mala bogatašica i njen dečko u žaru strasti pali sa šestog sprata

Planeta -
Učenici Anastazija (Rusija) i Migel (Meksiko) proslavljali su njen uspešni diplomski seksom na terasi, ali ograda se srušila, a i oni s njom; nisu imali šanse da prežive pad sa 20 metara visine
1 / 4 Foto: Printskrin YT

LONDON - Dvoje učenika, Ruskinja i Meksikanac, poginuli su u Londonu jer su tokom seksa pali s balkona s visine od 20 metara.

Anastazija Tatik (19) slavila je uspešno položen diplomski ispit na prestižnom koledžu Belerbiz, gde je bila jedna od najboljih učenica. Inače, na tom koledžu je godišnja školarina 21.000 funti, a Anastazijina porodica mogla je da joj priušti najbolje škole.

Žurka se zahuktala, dosta se pilo, a u jednom trenutku izašla je sa svojim dečkom Migelom na terasu.

"Pokušavali su da se seksaju na balkonu. Dečko je neprestano podizao devojku i stavljao je na ogradu. Pomerali su se napred-nazad, to što su radili izgledalo je vrlo opasno. Međutim, nisam očekivao da vidim kako padaju", priča Samson Oguntajo (32), komšija iz zgrade preko puta.

Otrčao je na mjesto i ugledao mladi par kako leži na betonu u bari krvi. Odmah je pozvao Hitnu pomoć i ona je brzo stigla, ali spasa im nije bilo.

Njihov kolega Alfonso, također Meksikanac, ispričao je da je Migel pre samo nedelju dana stigao u London i da se par upoznao na toj žurci.

- Upoznali su se na žurci. Dopali su se jedno drugom i izašli na balkon da se maze. Bili su sami tamo. Anastazija je bila jako lepa, onako vitka i plava sa zelenim očima, ali bila je i veoma inteligentna, jedna od najboljih učenica na godini. Migelova porodica je uništena. Njegovi roditelji sutra ujutro dolaze u London iz Meksika", ispričao je Alfonso.

Anastazijini roditelji su danas stigli u London.

http://www.youtube.com/watch?v=budkgGIEEUw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track