CIRKUS U BRISELU: Ruža Tomašić na sednicu EP u dresu hrvatske fudbalske reprezentacije
Foto: Facebook

Ekstremno

CIRKUS U BRISELU: Ruža Tomašić na sednicu EP u dresu hrvatske fudbalske reprezentacije

Planeta -
Strani evroposlanici ostali u šoku, ali Tomašićeva je isterala svoje i ušla na sednicu navijajući za svoju fudbalskju reprezentaciju

"Napred vatreni! Idemo do pobede!", poručila je hrvatska poslanica u Evropskom parlamentu Ruža Tomašić, koja se na sastanku Grupe evropskih konzervativaca i reformista pojavila - u dresu hrvatske fudbalske reprezentacije.

I još je fotografiju s te sednice podelila na svom zvaničnom profilu na Fejsbuku, uz objašenje da je danas veliki dan za njenu grupu jer ima priliku da postane treći po snazi poslanički klub u Evropskom parlamentu, piše Index.hr.

"Ali, za Hrvatsku je još važniji dan jer večeras u 22 sata po našem vremenu otvaramo svetsko prvenstvo u fudbalu, nogometu s domaćinom Brazilom", objasnila je Tomašićeva, šefica Hrvatske stranke prava dr Ante Starčević.

Naravno, fotografija i objašnjenje izazvali su veliko oduševljenje fanova ekscentrične Ruže Tomašić koji su je odmah prozvali "Ružom Hrvatskom!".

Usledili su komentari: "Rućo,izvedi ovaj napaćeni narod iz tame. Dres ti je odličan!", "U ovim trenucima hrvatske realnosti verujem Bogu i Tebi", "Ružo, skidam kapu zbog dresa i grba na grudima, i to u Evropskom parlamentu", i tako dalje. A to je samo deo oduševljenih komentara glasača Tomašićeve.

Međutim, neki su joj i "ozbiljno" zamerili i postavili pitanje gde je zastavica na stolu, ako već ima dres.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track